Ελαστικά για κάθε τύπο οχήματος!

1541 Επισκέψεις στο άρθρο

Στη Ζαχαριουδάκης Φώτιος θα βρεις αυτό που ζητάς!

Η Ζαχαριουδάκης Φώτιος ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών από το 1976, έχοντας ως βασικές αρχές της τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα.
Η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της εταιρείας, από κοινού με τις σωστές τιμές και τον σεβασμό προς τον πελάτη. Συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις εταιρείες ελαστικών και καλύπτει όλη την γκάμα των οχημάτων.

Η Ζαχαριουδάκης Φώτιος ΑΕ κινείται πάντα με συνέπεια προς τις αρχές της εταιρείας, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η εταιρεία έχει συνεχώς ανοδική πορεία στον χώρο και απολαμβάνει ευρεία αναγνώριση στον χώρο των ελαστικών, πράγμα που αποτελεί ανταμοιβή για τις προσπάθειες που κάνει να  εξυπηρετήσει τους πελάτες της άμεσα, με τον ιδιόκτητο στόλο των αυτοκινήτων που διαθέτει, ακόμη και για την μικρότερη παραγγελία. ¶λλωστε η φιλοσοφία της είναι ότι πάντα προέχει η εξυπηρέτηση του πελάτη, από ένα βιομηχανικό ελαστικό μέχρι έναν αεροθάλαμο, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.