Επέτειος & RE-loading μιάς δυνατής σχέσης !

2443 Επισκέψεις στο άρθρο

Όντας ένα μέσο και μία ομάδα με …εφηβική ενάργεια (όπως εύστοχα χαρακτήρισε μία από τις μεγάλες κυρίες της επικοινωνίας της αγοράς μας), νιώσαμε την ανάγκη να τιμήσουμε την αγάπη σας για τα 15 πρώτα χρόνια μας.

Έτσι, η ομάδα του Auto Τρίτη Επαγγελματικά (και φυσικά όλη η Autotriti AE) τίμησε την επέτειο της δυνατής της σχέσης με τους χιλιάδες αναγνώστες – κατόχους επαγγελματικού οχήματος (και όχι μόνο)
  • με ένα Super τεύχος (ξεφυλλίστε το  με 1 κλίκ : εδώ και
  • έναν Special διαγωνισμό (με, ένα χρήσιμο δώρο ασφάλειας στο δρόμο, τα τεχνολογικά προηγμένα ελαστικά της TOYO! Συμμετέχετε με 1 κλίκ : εδώ)

Tαυτόχρονα τίμησε και τα στελέχη της ειδικής αγοράς του Επαγγελματικού αυτοκινήτου και των After sales υπηρεσιών-προιόντων, τα οποία τα τελευταία 15 χρόνια (10 εκ των οποίων μέσα σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας) έδωσαν τον δικό τους αγώνα για να μπορέσουν να προσφέρουν οχήματα, προιόντα και υπηρεσίες με βάση τα υψηλά ποιοτικά στάνταρντς των εισαγωγικών εταιρειών που εκπροσωπούν, μα και τις νέες ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών.

Έτσι, σε μία υπέροχη (κατά γενική ομολογία) βραδυά, σε ένα ωραίο και χαλαρό περιβάλλον η επικοινωνία με πολύ καλούς επαγγελματίες και υπέροχους ανθρώπους (όταν τους γνωρίσεις ουσιαστικά), απογειώθηκε !

Ακολουθούν κάποια φωτό-ενσταντανέ στα πλαίσια αυτού του άρθρου (πιο πολύ ως φόρο τιμής σε κάποιους από τους εκατοντάδες ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα καθημερινά εργαλεία δουλειάς, τα επαγγελματικά αυτοκίνητα, των περισσοτέρων από εμάς)!





Διαβάστε και τι λένε για το μέλλον (και τις εξελίξεις που έρχονται) top στελέχη της αγοράς στα πλαίσια ειδικού επετειακού αφιερώματος που κάναμε. Με 1 κλίκ εδώ.

Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ !
ΜΠ