Η ΕΚΟ σας προσκαλεί!

3048 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΕΚΟ σας προσκαλεί στα περίπτερα της στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» η οποία θα διεξαχθεί στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ) από τις 10 - 18 Νοεμβρίου 2018.

Η μεγάλη εταιρία ενέργειας, θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην μοναδική ετήσια έκθεση-θεσμός για την Ελληνική αγορά με δύο υπερσύγχρονα περίπτερα παρουσιάζοντας όλη τη σειρά των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων  και λιπαντικών της.

Η ΕΚΟ μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, με το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην ελληνική επικράτεια το οποίο αριθμεί πάνω από 900 πρατήρια,  θα είναι μέγας χορηγός ονόματος της έκθεσης ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο έναν σημαντικό θεσμό στον κλάδο του αυτοκινήτου.

 Η ΕΚΟ με όραμα να είναι η πρώτη επιλογή του πελάτη στην αγορά πετρελαιοειδών, δίνοντας έμφαση στην παραγωγή και διάθεση στην αγορά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών που ικανοποιούν στο έπακρο τις απαιτήσεις του καταναλωτή-πελάτη,  σας καλεί να επισκεφθείτε τα περίπτερά της για να ανακαλύψετε τα προϊόντα που θα απογειώσουν τον κινητήρα σας!