Garage 25 - Γυάλισμα ή κέρωμα;

2617 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/3/2020

Γυάλισμα ή κέρωμα; Τι χρειάζεται ή τι συμφέρει από τα δύο και γιατί; Μόνον ένας expert του κλάδου ξέρει καλύτερα. Garage 25 (ένα one stop shop περιποίησης και καθαρισμού αυτοκινήτου). Αυτόν τον μήνα μας συμβουλεύει για γυάλισμα ή κέρωμα!

 
Ας δούμε τα χρήσιμα tips εμπειρίας τους. Λένε:

Το γυάλισμα
είναι μια ήπια στιλβωτική διαδικασία που χρησιμοποιείται για να διορθώσει ελαττώματα βαφής και η οποία βοηθάει στη λείανση της βαμμένης επιφάνειας και τη κάνει να γυαλίζει. Μια τέτοια διαδικασία εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί και Expert με τεχνογνωσία για το ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση και ποια εργαλεία να χρησιμοποιηθούν.

Κάθε φορά που πραγματοποιούμε ένα γυάλισμα, αφαιρούμε μια επίστρωση βαφής και άρα αυτή η μέθοδος θα πρέπει να εφαρμόζεται, είτε όταν το χρώμα του οχήματος έχει αρχίσει να ξεθωριάζει με τη πάροδο του χρόνου είτε όταν θέλουμε να καλύψουμε ατέλειες ή γρατζουνιές του αμαξώματος.   Καλέστε:  2106178700

Το κέρωμα είναι μια λειαντική επίστρωση, η οποία προστατεύει τη βαφή από σκόνη, βρωμιά, κουτσουλιές και ακτινοβολία. Με το κέρωμα προσθέτουμε μία στρώση στην επιφάνεια του αμαξώματος και επομένως το κέρωμα μπορεί να αποτελέσει και το επόμενο «βήμα» του γυαλίσματος σε ένα αυτοκίνητο, ενισχύοντας την εμφάνιση και την προστασία του.   Καλέστε:  2106178700

Τι απαντoύν, oι Experts της Garage 25, στο ερώτημα Γυάλισμα ή Κέρωμα

Όσον αφορά την επιλογή ανάμεσα στα δύο, σημαντικό ρόλο παίζει η κατάσταση της επιφάνειας του αυτοκινήτου, αφού αν είναι λεία τότε η φθορά βρίσκεται στο υπόστρωμα και χρειάζεται γυάλισμα, ενώ αντίστοιχα, αν η επιφάνεια είναι πιο «άγρια» τότε ένα απλό κέρωμα είναι συνήθως αρκετό.

Στο σύνολό της, η όποια επεξεργασία πρέπει να γίνεται με ειδικά υλικά, κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, ώστε να μην χαλάσουμε τελικά το χρώμα.

Το γυάλισμα του αυτοκινήτου, δεν θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε αντίθεση με το κέρωμα, το οποίο καλό θα είναι να πραγματοποιείται 3-4 φορές το χρόνο.
Το συχνό κέρωμα μάλιστα, μπορεί πολλές φορές να αποτρέψει μακροχρόνια, τη διαδικασία του γυαλίσματος.
 
Οι υπηρεσίες της Garage 25 ( one stop shop περιποίησης & καθαρισμού) !

Η εταιρεία GARAGE 25, με έδρα της το Μαρούσι ( Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 25 ) ειδικεύεται στην φροντίδα και καλή συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Service και εργασίες επισκευής-φανοποιίας. Top περιποίηση με βιολογικό καθαρισμό (για αισθητικό μα κυρίως για υγιεινότερο περιβάλλον στο αυτοκίνητο)! Γυάλισμα-κέρωμα με πιστοποιημένα προϊόντα. Και πάνω από όλα φιλική και ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση! Σημειώστε πως στις εγκαταστάσεις του, διαθέτoυν και άνετο Parking.      Καλέστε:  2106178700

Η φήμη της επιχείρησης ενισχύεται από το γεγονός πως ένα «δύσκολο» και απαιτητικό κοινό όπως οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, τους επιλέγουν για την αμεσότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών τους ! CAR WASH, SERVICE, ΦΑΝΟΠΟΙΪΑ, BODY PAINT, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ !
 
Σημειώστε επίσης, πως η συμβουλευτική είναι ΔΩΡΕΑΝ και με καθαρά λόγια. Ο στόχος τους είναι ικανοποιημένοι πελάτες. Έτσι αφού δουν τι ακριβώς θέλετε και ποιες είναι οι προτεραιότητες σας, σας δίνουν όλες τις λύσεις που έχετε στη διάθεση σας και συμφωνούν μαζί σας την καλύτερη για εσάς (και την τσέπη σας) !

Καλέστε:  2106178700
Aκολουθήστε με 1 κλίκ : https://www.facebook.com/Garage-25-107034447373341/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός