Η κλαδική έκθεση  AUTOTECEXPO 2023 είναι γεγονός

Η κλαδική έκθεση AUTOTECEXPO 2023 είναι γεγονός

4631 Επισκέψεις στο άρθρο

H μοναδική εμπορική έκθεση που θέτει τον πήχη ψηλά και εισάγει νέα δεδομένα στον κλάδο του aftermarket αλλά και τον ευρύτερο τομέα του αυτοκινήτου, σας περιμένει στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου 2023.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 3μμ θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια από την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Πάντα με οδηγό τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους, συναντήστε τους κορυφαίους του aftermarket και ανακαλύψτε στην AUTOTECEXPO 2023 τις ιδανικές λύσεις για τις επιχειρήσεις σας
 
Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επαγγελματίες του αυτοκινήτου έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν σε ένα απόλυτα στοχευμένο κοινό τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, τις εξειδικευμένες προτάσεις τους στον τομέα των ανταλλακτικών, της επισκευής, συντήρησης και φροντίδας των επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων. Πυρήνα της έκθεσης θα αποτελέσουν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον κλάδο και η εφαρμογή τους, η ηλεκτροκίνηση καθώς και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>