One stop shop! Χιλιάδες προτάσεις!

16485 Επισκέψεις στο άρθρο

Είναι βιοτεχνία ειδών αυτοκινήτου. Και car multimedia center. Εισάγουν κορυφαία προϊόντα επώνυμων οίκων του εξωτερικού. Διαθέτουν χιλιάδες λύσεις τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική. Από το φυσικό τους κατάστημα μα και από το super site τους! Θεωρείται ένα one stop shop για προϊόντα-αξεσουάρ!

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : www.pancarshop.gr/
Χιλιάδες οι ιδιώτες πελάτες τους μα και πολλές εταιρείες μεγάλες και καταξιωμένες στον χώρο του αυτοκινήτου (οι μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης ή αξεσουάρ αυτοκινήτων, πρατήρια βενζίνης και εμπορικές εταιρείες τους προτιμούν για τις αγορές τους).

Είναι βιοτεχνία ειδών αυτοκινήτου. Με πώληση Χονδρική και Λιανική.
Οι πελάτες λιανικής μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα στο φυσικό τους κατάστημά, επιλέγοντας καλύμματα μέσα από ένα πλήρες δειγματολόγιο, στο χρώμα και το σχέδιο που ταιριάζει στο αυτοκίνητό τους. Η τοποθέτηση των καλυμμάτων γίνεται από έμπειρους τεχνικούς με περίσσια προσοχή και σεβασμό στο αυτοκίνητο-περιουσία του πελάτη.


Είναι Car Stereo - Multimedia Center. Με πώληση Λιανική.
Στο κατάστημα τους θα βρείτε μόνιμη έκθεση των περισσοτέρων για ότι έχει σχέση με ήχο, εικόνα και ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας. Radio/CD, DVD, T.V. , CAR/PC, ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ, ΗΧΕΙΩΝ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΕΝΟΝ-LED

Όλα τα προϊόντα είναι στην διάθεση σας προς δοκιμή. Είναι επίσημοι αντιπρόσωποι και εγκαταστάτες στα πιο δυνατά brand names του χώρου όπως : ALPINE, PIONEER, KENWOOD, JVC, BLAUPUNKT, PHONOCAR, CLIFFORD, VIPER, AVITAL, SCORPIO, PRIZRAK, GEMINI, MED, PATROLL, COBRA, GT, ELSER, SPYBALL, META, LASERLINE, FOCAL, HERTZ,JBL….κλπ. 

Και κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών αυτοκινήτου.
Από το πιο μικρό έως το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ και ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας. Ότι έχει να κάνει με την βελτίωση, την ομορφιά, την προστασία, την ασφάλεια και την υψηλή τεχνολογία.

Και επίσημοι μεταπωλητές της εταιρείας THULE από το 1992 έως και σήμερα. Μπάρες, μπαγκαζιέρες, βάσεις ποδηλάτων, ski, serf, Kano, kayak όλα ετοιμοπαράδοτα στο κατάστημά. 


Ακόμη, εισάγουν και διακινούν στην ελληνική αγορά (Χονδρική - Λιανική) τα προϊόντα του Ιταλικού οίκου  MODULA που θεωρείτε το πιο αξιόπιστο εργοστάσιο κατασκευής, σε μπάρες και μπαγκαζιέρες οροφής στην Ιταλία, με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.

Είναι επίσημοι εγκαταστάτες στις  αντηλιακές μεμβράνες LLUMAR Αμερικής από το 2007 έως και σήμερα. Η εγκατάσταση γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς σε κλειστό κατάλληλα διαμορφωμένο ιδιόκτητο χώρο. Παρέχουν και βεβαίωση Κ.Τ.Ε.Ο.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

 • INTERSYS

  INTERSYS

  Pioneer: άριστα προϊόντα ασύγκριτης απόδοσης. Ράδιο – CD, multimedia ηχοσυστήματα, GPS, ενισχυτές και πολλά άλλα με τη «σφραγίδα» μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.

   2109554355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

  ΝΙΦΟΥΔΗΣ

  Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
   210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • WRC TUNING

  WRC TUNING

  Η WRC Tuning αποτελεί ένα σύγχρονο πολυχώρο αφιερωμένο στο αυτοκίνητο. Προσφέρει υπηρεσίες φροντίδας αλλά και μία πλήρη γκάμα αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας. Εστιάζει στο να προσφέρει την κατάλληλη, για κάθε ανάγκη, λύση πάντα με έμφαση και στην ασφαλή μεταφορά-μετακίνηση στον δρόμο.
   210 9716146 - 210 9318254 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΗΧΟΚΥΤΤΑΡΟ

  ΗΧΟΚΥΤΤΑΡΟ

  Στο ΗΧΟΚΥΤΤΑΡΟ θα βρείτε μία τεράστια γκάμα από αξεσουάρ αυτοκινήτου, όπως συναγερμούς, ηχοσυστήματα, ηχεία, φωτισμός led - xenon, ηλεκτρονικά κλειδιά και πολλά άλλα, άψογης ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
   26950 29695 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO CARE

  AUTO CARE

  Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Auto Care θα βρείτε επώνυμα καλύμματα ταμπλό για όλες τις μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων. Όλα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με ένα κλικ, ώστε να κάνετε τις αγορές σας, γρήγορα, εύκολα, ανέπαφα και με ασφάλεια.
   2102827832 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CADENCE HELLAS

  CADENCE HELLAS

  Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
   2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • PAN-CAR

  PAN-CAR

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

   2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑUTO POWER SHOP

  ΑUTO POWER SHOP

  H AUTOPOWER διαθέτει προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του οδηγού για μια εύκολη, άνετη ή και σπορ οδήγηση, καθώς και κάθε απαίτηση για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου του.
   2106006271 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TECH N RIDE

  TECH N RIDE

  Η Tech Ride διατηρεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, στο οποίο μπορείτε να βρείτε μία πλήρη γκάμα από αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
   2611812044 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

  Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα kalogeropoulos.gr είναι το πρώτο eshop στην Ελλάδα από το 1997. Διαθέτει ηχοσυστήματα τελευταίας τεχνολογίας και διάφορα αξεσουάρ όπως οθόνες και κάμερες. 
   210-6717711 / 210-6717713 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
   2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

   2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΕΛΑΣΥΝ

  ΕΛΑΣΥΝ

  Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
   2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ