Η μαγεία της PANCAR!

Διαβάστηκε από 4106 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/7/2019

Ο παράδεισος του αυτοκινήτου…

 
Δείτε τις ενέργειες της PANCAR!

A) Βιοτεχνία ειδών αυτοκινήτου. ( Πώληση Χονδρική-Λιανική.)

Εταιρείες μεγάλες και καταξιωμένες στον χώρο του αυτοκινήτου , οι μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης αξεσουάρ αυτοκινήτων, πρατήρια βενζίνης , εμπορικές εταιρείες τους προτιμούν και τους εμπιστεύονται. Οι πελάτες Λιανικής μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα στο κατάστημά, επιλέγοντας καλύμματα μέσα από ένα πλήρες δειγματολόγιο, στο χρώμα και το σχέδιο που ταιριάζει στο αυτοκίνητό τους. Η τοποθέτηση των καλυμμάτων γίνεται από έμπειρους τεχνικούς με περίσσια προσοχή και σεβασμό στην περιουσία του πελάτη.
 
Β) Car Stereo - Multimedia Center.  ( Πώληση Λιανική.)

Στο κατάστημα θα βρείτε μόνιμη έκθεση των περισσοτέρων Radio/CD, DVD, T.V , CAR/PC, ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ, ΗΧΕΙΩΝ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΕΝΟΝ-LED……. και ότι έχει σχέση με ήχο, εικόνα και ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας. Όλα τα προϊόντα είναι στην διάθεση σας προς δοκιμή. Είναι επίσημοι αντιπρόσωποι και εγκαταστάτες στα πιο δυνατά brand names του χώρου όπως : ALPINE, PIONEER, KENWOOD, JVC, BLAUPUNKT, PHONOCAR, CLIFFORD, VIPER, AVITAL, SCORPIO, PRIZRAK, GEMINI, MED, PATROLL, COBRA, GT, ELSER, SPYBALL, META, LASERLINE, FOCAL, HERTZ,JBL….κλπ.
 
Γ) Κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών αυτοκινήτου. ( Πώληση Λιανική.)

Στο κατάστημα θα μπορέσετε να βρείτε από το πιο μικρό έως το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ και ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας, που έχει να κάνει με την βελτίωση, την ομορφιά, την προστασία, την ασφάλεια και την υψηλή τεχνολογία.

Είναι επίσημοι μεταπωλητές της εταιρείας THULE από το 1992 έως και σήμερα. Μπάρες, μπαγκαζιέρες, βάσεις ποδηλάτων, ski, serf, Kano, kayak όλα ετοιμοπαράδοτα στο κατάστημά. Εισάγουν και διακινούν στην Ελληνική αγορά (Χονδρική - Λιανική) τα προϊόντα του Ιταλικού οίκου  MODULA που θεωρείτε το πιο αξιόπιστο εργοστάσιο κατασκευής, σε μπάρες και μπαγκαζιέρες οροφής στην Ιταλία, με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.

Είναι επίσημοι εγκαταστάτες στις  αντηλιακές μεμβράνες LLUMAR Αμερικής από το 2007 έως και σήμερα. Η εγκατάσταση γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς σε κλειστό κατάλληλα διαμορφωμένο ιδιόκτητο χώρο. Παρέχεται βεβαίωση Κ.Τ.Ε.Ο.

Επισκεφτείτε τη σελίδα τους και δε θα απογοητευτείτε!
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός