Η σίγουρη λύση για τα Renault

Διαβάστηκε από 1798 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/6/2019

Το συνεργείο αυτοκινήτων του κ. Σταύρου Θεοδωρίδη εγγυάται την σωστή συντήρηση και ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

 
Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Αυτά είναι δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας. Μία τέτοια σχέση θα πρέπει να θεωρείται και αυτή ανάμεσα στο κάτοχο ενός αυτοκινήτου με ένα συνεργείο. Το δύσκολο όμως δεν είναι τόσο η ανάπτυξη αυτής της σχέσης, αλλά η δημιουργία της. Πώς λοιπόν θα γίνει η τελική επιλογή; Ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια με τα οποία θα συνεχίσει κάποιος  να εμπιστεύεται ένα συνεργείο; Ας δούμε  λοιπόν γιατί και πώς ένα συνεργείο θα πρέπει να θεωρείται Top Expert δηλαδή 4 Αστέρων!

Το συνεργείο του κ. Θεοδωρίδη, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Ιωνία έχει χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του και μπορείτε να επωφελιθείτε από τις εξής υπηρεσίες:

- Διαγνωστικό Renault Clip
-Μικρό και μεγάλο service
-Διαγνωστικό έλεγχο
-Εγγύηση service
-Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών


Ένα από τα πιο άρτια και εξοπλισμένα συνεργεία αυτοκινήτων της Aθήνας με ειδίκευση στην εταιρία Renault. Παρέχει εγγυημένο τεχνικό έλεγχο, συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για να κλείσετε ραντεβού ή να μπείτε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του συνεργείου και να ενημερωθείτε για τις πολύ συμφέρουσες προσφορές .
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός