Ηχοσυστήματα, συναγερμοί και όχι μόνο!

3079 Επισκέψεις στο άρθρο

ihosynthesi.gr: Ηχοσυστήματα, συστήματα πλοήγησης, συστημάτων φωτισμού xenon και συστημάτων συναγερμών με δορυφορικό εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Τo κατάστημα ihosynthesi.gr ιδρύθηκε το 1993 με αντικείμενο την πώληση και τοποθέτηση ηχοσυστημάτων και συστημάτων πλοήγησης, συστημάτων φωτισμού xenon και συστημάτων συναγερμών με δορυφορικό εντοπισμό του αυτοκινήτου,  εμπορεύεται στην Ελλάδα τις εταιρίες :

KENWOOD,PIONEER,ALPINE,BLAUPUNKT,JVC,KICKER,DRAGSTER,BEYMA,T3-AUDIO,STINGER,PHONIXGOLD, PEERLESS, CLIFFORD, ELSER, VIPER, AVITAL, TYTAN, SILICON,ELECTRIC LIFE, SPAL, SCORPION, PATROL MOTO ALARM.

Η αξιοπιστία των προϊόντων του ihosynthesi.gr, η άμεση διάθεση και η μετά την πώληση εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν την εμπορική τους πολιτική. Με την πραγματοποίηση κάθε αγοράς προϊόντος από το κατάστημα ihosynthesi.gr, ο καταναλωτής έχει κάθε δικαίωμα της άριστης εξυπηρέτησης.

To κατάστημα ihosynthesi.gr έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καναλωτή με αποτέλεσμα τη συνεχή ανοδική πορεία πωλήσεων στον εκπληκτικό κόσμο του car audio.

Σας δίνουν την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με πολλές δόσεις με πιστωτικές κάρτες καθώς και με αντικαταβολή η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κατηγορίες που θα βρείτε στο  ihosynthesi.gr:


IHOSYNTHESIS.GR
Διεύθυνση: Μπιζανίου 4, Μεταμόρφωση
Τηλέφωνο: 210 2842481

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός