ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ:Στο πλευρό του επαγγελματία

Διαβάστηκε από 1896 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/7/2019

Στο χώρο της ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ θα βρείτε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

 
O υποχρεωτικός- έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου μας, μπορεί να μας γλιτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη (η οποία στη συνέχεια να εξελιχθεί σε μεγάλη και εξαιρετικά ακριβή.

Είναι γεγονός πως, στις οικονομικές συγκυρίες που ζούμε, κάθε ευρώ, συνυπολογίζεται πριν από κάθε μας ενέργεια. Και για το λόγο αυτό λοιπόν, ο –υποχρεωτικός- έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου, μπορεί να μας γλιτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη (η οποία στη συνέχεια να εξελιχθεί σε πραγματικό και κοστοβόρο πονοκέφαλο).

Φυσικά ο έγκαιρος έλεγχος, πέραν από την ασφάλεια που μας προσφέρει καθώς επιβεβαιώνει πως οδηγούμε ένα αξιόπιστο όχημα «εκεί έξω», μας «προστατεύει» και από την αναμενόμενη εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας (και τα οδυνηρά πρόστιμα που προβλέπονται για όσους δεν έχουν να δείξουν το απαραίτητο έγγραφο).

Στις μέρες μας η λειτουργία των ιδιωτικών ΚΤΕΟ έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα, παρέχοντας στο κοινό υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Τέτοιες υπηρεσίες προσφέρει το υπερσύγχρονο Κέντρο Ελέγχου του ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ στον Ασπρόπυργο, το οποίο διαθέτει 4 αυτόματες γραμμές ελέγχου (2 για βαρέα οχήματα, 1 για επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά και 1 για μοτοσικλέτες - μηχανάκια). Διαθέτει άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, πιστοποιημένο από το Υπουργείο, όπως ορίζει ο νόμος.

Μπορείτε να διαλάξετε ανάμεσα στις εξής υπηρεσίες:

Έλεγχος Εταιρικών Οχημάτων
• Εκούσιος (Προληπτικός) Έλεγχος 
  (Πλήρης - τμηματικός)
• Αρχικός Έλεγχος Διασκευής Υγραεριοκίνησης
• Κάρτα Ελεγχου Καυσαερίων
• Κάρτα Θορύβου (προσεχώς για ΜΟΤΟ)
• Έκδοση βεβαίωσης Σ.Α.Π (ABS)

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός