Καινούριο Volvo σε μία ώρα!

Διαβάστηκε από 1938 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/5/2018

Το service του Volvo σας γίνεται πιο ευχάριστο και εύκολο από ποτέ. Μέσα σε διάστημα μόλις μίας ώρας, θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες.

 
Service με άρωμα από Formula 1

Χάρη στην μακρόχρονη εμπειρία σε ομάδες – όπως σε ένα pit-stop Formula 1 – οι περισσότερες εργασίες ολοκληρώνονται μέσα σε μόλις σε μια ώρα. Μάλιστα, πέρα από τις εργασίες που απαιτούνται οι τεχνικοί της Volvo, θα «φορτώσουν» την τελευταία ενημέρωση λογισμικού σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη λειτουργία του Volvoσας.

Ολοκληρώνοντας τις εργασίες, θα πλύνουν το αυτοκίνητό σας, έτσι ώστε όταν το παραλάβετε, να είναι τόσο όμορφοστην εμφάνιση όσο απολαυστικό θα είναι στην οδήγηση.

Ο «προσωπικός» σας τεχνικός

Το τμήμα CustomerServiceτης Volvo σας παρέχει τον προσωπικό σας τεχνικό σέρβις, ο οποίος αναλαμβάνει τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητό σας.

Θα προγραμματίσει το ραντεβού και θα παραλάβει το Volvo σας, θα ολοκληρώσειτις σχετικές εργασίες σέρβις ή επισκευής και στη συνέχεια θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο ο ίδιος, εξηγώντας ποιες εργασίες πραγματοποιήθηκαν.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεσθε το Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Volvo,θα σας υποδεχθεί ένα οικείο πρόσωπο που γνωρίζει τόσο το αυτοκίνητό σας όσο και τις προτιμήσεις σας.

Κάποιος που μπορείτε να εμπιστευτείτε και που μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση που ενδεχομένως να έχετε, χάρη στην γνώση και την  εμπειρία που έχει αποκτήσει με την μακροχρόνια επαφή με τα αυτοκίνητα Volvo.

Φροντίζει και για εσάς

Η Volvo έχει διαμορφώσει τη δική της προσωπική προσέγγιση για το service, με την ονομασία Service by Volvo. Αυτό σημαίνει ότι όσοοι καταρτισμένοι τεχνικοίφροντίζουντο αυτοκίνητόσας, η Volvo φροντίζει για εσάς .

Έτσι κατά την διάρκεια του service, εσείς μπορείτε να περιμένετε στον άνετο χώρο αναμονής που θυμίζει καθιστικό σπιτιού, ζεστό και πολύχρωμο σε όψη και αίσθηση. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας διαβάζοντας μια εφημερίδα ή το αγαπημένο σας περιοδικό, ενώ έχετεστη διάθεσή σας WiFi για να σερφάρετε ή να εργαστείτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

 • Επαγγελματισμός, διαφάνεια, εγγύηση!

  Ξεκάθαρες - ακριβείς διαδικασίες κατά την παραλαβή & παράδοση του αυτοκινήτου. Σαφείς πληροφορίες & διαφάνεια σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εξυπηρέτησης σας. Εγγύηση & αυτοκίνητο εξυπηρέτησης. Πιστοποίηση εργασιών - οδηγική δοκιµή πριν τη παράδοση.
  Περισσότερα
 • Μεγάλες προσφορές για Renault!

  Γκάμα. Εξυπηρέτηση. Τιμές. Για Renault στην Auto Profit !
  24 χρόνια Τοp Customer Service ! Σήμερα η έξυπνη επιλογή για όποιον θέλει Renault TWINGO, CLIO ή CLIO SPORT TOURER. Από 0% προκαταβολή & ως 84 μήνες  !  2109578933 Περισσότερα
 • Ποιότητα, know how & διαφάνεια

  Ποιοτικές υπηρεσίες, άριστη τεχνογνωσία, και πλήρη διαφάνεια στην κοστολόγηση των εργασιών. Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, άµεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις απΆ ευθείας από τον κατασκευαστή, υψηλή διαθεσιµότητα όλων των ανταλλακτικών.
  Περισσότερα
 • Aσφαλής λύση στα Ford

  Η εταιρεία Στάθης Σ. & Ν. διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τη συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση του επιβατικού και επαγγελματικού αυτοκινήτου σας. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες. Περισσότερα
 • Ford Αφοί Λιάπη σημαίνει:

  Απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στον χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια. Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Ολοκληρωμένο after sales service, από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό.  2106426386 Περισσότερα
 • Έκπτωση 15% σε ανταλλακτικά από τη Volvo

  H Volvo προσφέρει – μέσω του δικτύου της- 15% έκπτωση σε γνήσια ανταλλακτικά για κατόχους των µοντέλων της. Ισχύει για υλικά τριβής (φρένα, συµπλέκτη), υαλοκαθαριστήρες, σύστηµα διεύθυνσης και ανάρτησης, µπαταρίες & όλα τα ανταλλακτικά συντήρησης.
  Περισσότερα
 • Κορυφαίο service για τη Jaguar σου

  Η εταιρεία Ι. ΓΚΑΜΠΛΕΤΣΑΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε., με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για την ολοκληρωμένη υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών, καλύπτει τα πάντα γύρω από την συντήρηση του αυτοκινήτου όπως:  service – ανταλλακτικά – φανοποιεία - τοποθέτηση αξεσουάρ.
   2102846518 Περισσότερα
 • Εκεί που η ασφάλεια έχει σπίτι!

  Τεχνικοί με τεράστια τεχνογνωσία και εµπειρία. Υψηλή ποιότητα γνήσιων και πιστοποιηµένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz. Το service στα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία της Mercedes-Benz διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια κάθε µοντέλου Mercedes σαν να είναι καινούργιο.
  Περισσότερα
 • Έλεγχος 15 σημείων, εντελώς δωρεάν, μόνο στη HONDA Παπράς ΑΕ!

  Παπράς ΑΕ σας προσφέρει έναν έλεγχο 15 σημείων του αυτοκινήτου σας εντελώς δωρεάν. Επιπλέον μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πακέτα προσφορών συντήρησης που έχουμε και να επωφεληθείτε από αυτά. Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2018  2104200300 Περισσότερα
 • Mοναδικές προσφορές Nissan για 25% περισσότερο καλοκαίρι!

  Στην Nissan Kυριακούδης μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορέιτε να επωφελειθείτε από την 25% έκπτωση στα ανταλλακτικά service και φανοποιίας, ενώ μποτείτε να κάνετε δωρεάν έλεγχο 25 σημείων και να αποκτήσετε δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.  2104911410 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός