Κάνε τώρα το αυτοκίνητό σου.. πένα!

2130 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο INDASA είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην παραγωγή επιστρωμένων λειαντικών, με παρουσία στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 30 χρόνια, κατέχοντας μία πολύ ισχυρή θέση στον κλάδο επισκευής αυτοκινήτου ενώ σημειώνει μια ολοένα αυξανόμενη παρουσία στον κλάδο της βιομηχανίας.

Γυάλισμα για επαγγελματίες

Μετά από εκτενή έκθεση και μακρόχρονη εμπειρία με προϊόντα γυαλίσματος κατά τις διαδικασίες προετοιμασίας και φινιρίσματος επιφανειών, ο οίκος INDASA παρουσιάζει στην αγορά μία νέα, πρωτοποριακή σειρά από προϊόντα γυαλίσματος, που βασίζονται στην τελευταία τεχνολογία – τη σειρά INDASA AUTOGLOSS.

Η σειρά Autogloss περιλαμβάνει την αλοιφή γυαλίσματος υψηλής απόδοσης AUTOGLOSS COMPOUND PLUS, την αλοιφή λάμψης και προστασίας AUTOGLOSS HIGH-GLOSS PLUS και 2 σφουγγάρια γυαλίσματος: τα AUTOGLOSS MOP σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Σύστημα γυαλίσματος ενός βήματος

Η Autogloss Compound Plus είναι η επιλογή του επαγγελματία, που επιθυμεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γυαλίσματος με ένα μόνο προϊόν. Είναι μία αλοιφή που βασίζεται σε συσσωματωμένη μικρο-λειαντική τεχνολογία, η οποία επιτρέπει την γρήγορη αφαίρεση των γραμμών που έχουν δημιουργηθεί στη λείανση με P1500 και προσφέρει ένα γυάλισμα υψηλής ποιότητας.

Η Autogloss Compound Plus ταιριάζει με όλους τους τύπους των χρωμάτων και προσφέρει τέλειο φινίρισμα όταν χρησιμοποιείται με το σφουγγάρι γυαλίσματος AUTOGLOSS MOP (Λευκό).

Η επιλογή για extra λάμψη και προστασία

Με την Autogloss High-Gloss Plus είναι δυνατό να γίνει ένα τελικό φινίρισμα για έξτρα λάμψη και να προστεθεί ένα επιπλέον προστατευτικό στρώμα, που παρέχει μία σταθερή εμφάνιση. Αυτό το προϊόν είναι συμπληρωματικό στο γυάλισμα και το φινίρισμα που επιτυγχάνεται με την αλοιφή  Autogloss Compound Plus.

Η Autogloss High-Gloss Plus είναι μία αλοιφή που ενισχύει την λάμψη και την προστασία παλαιών και νέων βαφών, όταν χρησιμοποιείται μαζί με το σφουγγάρι AUTOGLOSS MOP (Μαύρο).

Το τέλειο φινίρισμα για επαγγελματίες

Το νέο σύστημα INDASA AUTOGLOSS αναπτύχθηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προγυαλίσματος, γυαλίσματος και φινιρίσματος στα φανοβαφεία. Για το λόγο αυτό, ο οίκος INDASA εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα σε συνδυασμό με τα δισκάκια των σειρών Rhynogrip Filmline P1500 και Rhynocell MF3000. Με αυτόν τον τρόπο, οι βαφείς εφαρμόζουν ένα ολοκληρωμένο, προηγμένο σύστημα υψηλής απόδοσης στο φανοβαφείο τους.
Ο οίκος INDASA προσφέρει, επίσης, συμπληρωματικά προϊόντα για γυάλισμα όπως ηλεκτρικούς αλοιφαδόρους, βάσεις γυαλίσματος, πανιά γυαλίσματος και τριβεία.