ΜΙΝΕΤΤΑ: Νέος Προϊστάμενος των κλάδων Ζωής & Υγείας ο κ. Βασίλης Νιάρχος

1290 Επισκέψεις στο άρθρο

Αποχώρηση κ. Αντώνη Καραβασίλη λόγω συνταξιοδότησης

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ανακοινώνει την ένταξη του κ. Βασίλη Νιάρχου στο δυναμικό της Εταιρείας ως Προϊσταμένου Διαχείρισης των Κλάδων Ζωής και Υγείας. Ο κ. Νιάρχος διαθέτει προϋπηρεσία, περισσότερη των 30 ετών, σε ανάλογες θέσεις ευθύνης στον ασφαλιστικό χώρο.

Παράλληλα, η Εταιρεία ανακοινώνει την αποχώρηση - λόγω συνταξιοδότησης - του κ. Αντώνη Καραβασίλη, ο οποίος διετέλεσε υπεύθυνος των Κλάδων Ζωής και Υγείας την τελευταία εξαετία.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, κ. Γιώργος Μινέτας, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχόμαστε το κ. Βασίλη Νιάρχο στην Εταιρεία και είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία του, θα βοηθήσουν σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των Κλάδων, των οποίων θα προΐσταται. Ταυτόχρονα, με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε επαγγελματικά τον κ. Αντώνη Καραβασίλη και του ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Οι υπηρεσίες που προσέφερε στην ΜΙΝΕΤΤΑ συντέλεσαν στην αναβάθμιση των προϊόντων Υγείας που διαθέτει η Εταιρεία και συνέτειναν στην σημαντική αύξηση της παραγωγής που επετεύχθη κατά τα τελευταία έτη».