Μαγνήτισε τα βλέμματα το περίπτερο της Connolly Leather στην Αυτοκίνηση!

2009 Επισκέψεις στο άρθρο

H Connolly Leather αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον χώρο των δερμάτινων επενδύσεων.

Πλήθος κόσμου συνέρευσε στο περίπτερο της Connolly Leather στην Αυτοκίνηση 2017. Το συγκεκριμένο περίπτερο τράβηξε την προσοχή και αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες, που έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις δερμάτινες δημιουργίες της εταιρείας.

Η Connolly Leather συγκαταλέγεται στις πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο των κατασκευαστών για δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις για τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου.

Με κύριο άξονα ενδιαφέροντος τον πελάτη, προτεραιότητα της εταιρείας είναι πάντα η απόλυτη ικανοποίηση του μέσω της παραγωγής δερμάτινων επενδύσεων για εσωτερικά αυτοκινήτων με τις πιο υψηλές κι απαιτητικές προδιαγραφές.

Η Connolly Leather πέρα από το εσωτερικό των αυτοκινήτων επιμελείται με δερμάτινες πινελιές εξαιρετικής αισθητικής και σκάφη αναψυχής, αεροπλάνα, ελικόπτερα κ.α.  

Η μοναδική ποιότητα επιτυγχάνεται μέσω συνδυασμού του χειροποίητου και της υψηλής τεχνολογίας, ενώ ο συνδυασμός του άρτιου αποτελέσματος με το λογικό κόστος αναδεικνύουν την Connolly Leather ως την κορυφαία επιλογή στον χώρο της.