Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

2476 Επισκέψεις στο άρθρο

Η AUTOPARTS VATHIS διαθέτει πλούσια γκάμα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε είδη φανοποιίας και μηχανικά παντός τύπου.

 
Η AUTOPARTS VATHIS διαθέτει πλούσια γκάμα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων για ΙΧ και αγροτικά 4x4 - 2x4 τζίπ σε είδη φανοποιίας και μηχανικά παντός τύπου. Θα βρείτε πόρτες, καπό, φτερά, προφυλακτήρες, φανάρια, κινητήρες, σασμάν, άξονες, κρεμαγιέρες, γέφυρες, αερόσακους, air condition κ.ά. με διανομές σε ΟΛΗ την Ελλάδα.
Επιπλέον η AUTOPARTS VATHIS αγοράζει τρακαρισμένα αυτοκίνητα μετρητοίς!

Στη σημερινή εποχή όλοι μας προσπαθούμε να κόψουμε έξοδα από παντού. Ακόμη και από το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα, κινούμαστε λιγότερο, σύμφωνα με τους κανόνες οικονομικής οδήγησης και όταν έρθει η ώρα του service κάποιοι προτιμούν τα OEM, ιμιτασιόν ή τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
 
Αλλοι, μάλιστα, καθυστερούν τα διαστήματα των service -κάτι που επηρεάζει την ασφάλεια στο δρόμο- ενώ ως προς το συνεργείο που επιλέγεται, πέρα από τα εξουσιοδοτημένα άνθιση έχουν αρχίσει να γνωρίζουν και τα εξειδικευμένα συνεργεία. Ωστόσο, σε όλες από τις παραπάνω περιπτώσεις, θα πρέπει να δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή.
 
Η επιλογή ενός μεταχειρισμένου ανταλλακτικού είναι δύσκολη υπόθεση με τον βαθμό δυσκολίας να εξαρτάται από το είδος του ανταλλακτικού. Για παράδειγμα, στα ανταλλακτικά φανοποιίας η επιλογή είναι πιο εύκολη και γίνεται με το… μάτι.

Η AUTOPARTS VATHIS είναι εδώ για να σας προσφέρει αυτό που ψάχνετε!

Στην AUTOPARTS VATHIS  θα βρείτε ανταλλακτικά για τις εξής μάρκες αυτοκινήτων:
AUDI, ALFA ROMEO, BMW, CHEVROLET, CITROEN, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, JEEP, KIA, LANCIA, LAND ROVER, MAZDA, MERCEDES, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VW.

AUTOPARTS VATHIS
Διεύθυνση: Χαλκίδα Ευβοια Αρτάκη
Τηλέφωνο:  2221307520

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός