Οδηγεί τις εξελίξεις στη διαχείριση στόλου

- Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/10/2017

Η εταιρεία Skytrak συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτοπόρων στις λύσεις που αφορούν στη διαχείριση εταιρικών στόλων οχημάτων.

 
Έχει ιδιωτική χρηματοδότηση υπηρεσιών λογισμικού (SaaS), η οποία επικεντρώνεται σε συστήματα διαχείρισης στόλου GPS. Η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία και έχει πρωτοστατεί στη διαχείριση στόλου και εντοπισμού μέσω GPS. Τα στελέχη της διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε συστήματα και σχεδιασμό λογισμικού, τηλεμετρίας, σε ενσωματωμένα συστήματα πληροφορικής, επικοινωνιών, καθώς και σε σχεδιασμό βάσης δεδομένων και εφαρμογή τους.

Τα εξελιγμένα συστήματα που προσφέρει η Skytrack στο πελατειακό της κοινό, διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία, ώστε να παρακολουθήσουν με ακρίβεια το όχημα σας, ή μια συσκευή, όπως ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπρόσθετα είναι κατάλληλα για επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους, με άμεσα μάλιστα αποτελέσματα όπως: μείωση του κόστους, αύξηση της εξυπηρέτησης πελατών και της κερδοφορίας μέσω της αποτελεσματικότητας.

Η εταιρεία και τα έμπειρα στελέχη της, αναζητούν συνεχώς τρόπους να εξελίσσονται συνεχώς, παρέχοντας μόνο τα καλύτερα στο πελατειακό της κοινό. Απώτερος στόχος της Skytrack είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας. Μέσα από την συνεχή έρευνα, αλλά και την αξιοποίηση όλης της τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρεία, είναι πάντοτε σε θέση να προσφέρει λύσεις και εφαρμογές κατάλληλες για κάθε ανάγκη. Για το λόγο αυτό κάθε πελάτης αναλύεται εις βάθος, ώστε να βρεθεί η λύση που ταιριάζει στις ανάγκες τους και μάλιστα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Μάλιστα, η εταιρεία διαθέτει ένα εξαιρετικά φιλικό site το οποίο παρέχει εξαιρετική πληροφόρηση για κάθε τομέα δραστηριότητας, με όμορφο layout, όπου όλα αποτυπώνονται με τον πλέον κατανοητό τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν εδώ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φανοποιία υψηλής ποιότητας

Αποκατάσταση και της πιο δύσκολης ζημιάς

Ολική φροντίδα του αυτοκινήτου σου

Αεροδυναμική και αισθητική βελτίωση του αυτοκινήτου σου

Ολοκληρωμένος καθαρισμός αυτοκινήτου!

ΕΣΥ έχεις τη ΔΥΝΑΜΗ στην ασφάλισή του αυτοκινήτου!

Ασφάλεια που είναι δίπλα σου σε κάθε διαδρομή!

Μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών παροχών και εκπτώσεων!

Οι γρηγορότερες αποζημιώσεις προς τους πληγέντες της Μάνδρας!

Ελαστικά για κάθε τύπο οχήματος!

Επόμενο βήμα: Επαγγελματικό Αυτοκίνητο!

Μεγάλη εμπειρία στον τομέα των ελαστικών

Ελαστικά με εγγύηση ποιότητας

Autogas Tsopelogiannis: 5 ολόκληρα χρόνια ΔΩΡΕΑΝ service

Cross Climate+ από την Michelin

Καταλύτες και εξατμίσεις για όλους!

Ό,τι χρειαστείς για ελαστικά και όχι μόνο!

Δερμάτινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας!

Επώνυμα ελαστικά σε πολύ χαμηλές τιμές!

Αγωνιστικά αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά!

περισσότερα »