Skytrack: Οδηγεί τις εξελίξεις στη διαχείριση στόλου

Skytrack: Οδηγεί τις εξελίξεις στη διαχείριση στόλου

3177 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Skytrack συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτοπόρων στις λύσεις που αφορούν στη διαχείριση εταιρικών στόλων οχημάτων.

Έχει ιδιωτική χρηματοδότηση υπηρεσιών λογισμικού (SaaS), η οποία επικεντρώνεται σε συστήματα διαχείρισης στόλου GPS. Η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία και έχει πρωτοστατεί στη διαχείριση στόλου και εντοπισμού μέσω GPS. Τα στελέχη της διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε συστήματα και σχεδιασμό λογισμικού, τηλεμετρίας, σε ενσωματωμένα συστήματα πληροφορικής, επικοινωνιών, καθώς και σε σχεδιασμό βάσης δεδομένων και εφαρμογή τους.

Κοινοποίησέ το »


Τα εξελιγμένα συστήματα που προσφέρει η Skytrack στο πελατειακό της κοινό, διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία, ώστε να παρακολουθήσουν με ακρίβεια το όχημα σας, ή μια συσκευή, όπως ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπρόσθετα είναι κατάλληλα για επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους, με άμεσα μάλιστα αποτελέσματα όπως: μείωση του κόστους, αύξηση της εξυπηρέτησης πελατών και της κερδοφορίας μέσω της αποτελεσματικότητας.

Η εταιρεία και τα έμπειρα στελέχη της, αναζητούν συνεχώς τρόπους να εξελίσσονται συνεχώς, παρέχοντας μόνο τα καλύτερα στο πελατειακό της κοινό. Απώτερος στόχος της Skytrack είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας. Μέσα από την συνεχή έρευνα, αλλά και την αξιοποίηση όλης της τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρεία, είναι πάντοτε σε θέση να προσφέρει λύσεις και εφαρμογές κατάλληλες για κάθε ανάγκη. Για το λόγο αυτό κάθε πελάτης αναλύεται εις βάθος, ώστε να βρεθεί η λύση που ταιριάζει στις ανάγκες τους και μάλιστα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Μάλιστα, η εταιρεία διαθέτει ένα εξαιρετικά φιλικό site το οποίο παρέχει εξαιρετική πληροφόρηση για κάθε τομέα δραστηριότητας, με όμορφο layout, όπου όλα αποτυπώνονται με τον πλέον κατανοητό τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν εδώ!