Οδηγεί τις εξελίξεις στη διαχείριση στόλου

Διαβάστηκε από 1087 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/10/2017

Η εταιρεία Skytrak συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτοπόρων στις λύσεις που αφορούν στη διαχείριση εταιρικών στόλων οχημάτων.

 
Έχει ιδιωτική χρηματοδότηση υπηρεσιών λογισμικού (SaaS), η οποία επικεντρώνεται σε συστήματα διαχείρισης στόλου GPS. Η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία και έχει πρωτοστατεί στη διαχείριση στόλου και εντοπισμού μέσω GPS. Τα στελέχη της διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε συστήματα και σχεδιασμό λογισμικού, τηλεμετρίας, σε ενσωματωμένα συστήματα πληροφορικής, επικοινωνιών, καθώς και σε σχεδιασμό βάσης δεδομένων και εφαρμογή τους.

Τα εξελιγμένα συστήματα που προσφέρει η Skytrack στο πελατειακό της κοινό, διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία, ώστε να παρακολουθήσουν με ακρίβεια το όχημα σας, ή μια συσκευή, όπως ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπρόσθετα είναι κατάλληλα για επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους, με άμεσα μάλιστα αποτελέσματα όπως: μείωση του κόστους, αύξηση της εξυπηρέτησης πελατών και της κερδοφορίας μέσω της αποτελεσματικότητας.

Η εταιρεία και τα έμπειρα στελέχη της, αναζητούν συνεχώς τρόπους να εξελίσσονται συνεχώς, παρέχοντας μόνο τα καλύτερα στο πελατειακό της κοινό. Απώτερος στόχος της Skytrack είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας. Μέσα από την συνεχή έρευνα, αλλά και την αξιοποίηση όλης της τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρεία, είναι πάντοτε σε θέση να προσφέρει λύσεις και εφαρμογές κατάλληλες για κάθε ανάγκη. Για το λόγο αυτό κάθε πελάτης αναλύεται εις βάθος, ώστε να βρεθεί η λύση που ταιριάζει στις ανάγκες τους και μάλιστα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Μάλιστα, η εταιρεία διαθέτει ένα εξαιρετικά φιλικό site το οποίο παρέχει εξαιρετική πληροφόρηση για κάθε τομέα δραστηριότητας, με όμορφο layout, όπου όλα αποτυπώνονται με τον πλέον κατανοητό τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν εδώ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ελαστικά για αμάξια, φορτηγά και ημιφορτηγά ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ!

Οικογένεια, σεβασμός και αγάπη στο χώρο του ελαστικού.

Ψάχνετε για Service ή αναβαθμίσεις;

Ελαστικά Γαλεράκης.

Ελαστικά, Ζάντες, Αναρτήσεις

Λακούβα ε; Στράβωσε η ζάντα ε;

Παντός τύπου ελαστικά τετρακύλινδρων.

Έπαθε ζημιά η ζάντα ;

Ισορροπία τιμής και ποιότητας.

Χονδρική πώληση ελαστικών ΦΩΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Α.Ε.!

Αναζητείτε Ιαπωνική ακρίβεια στα ελαστικά σας;

Είτε χρειάζεσαι 1 είτε 100, η μίσθωση σε συμφέρει!

Έχετε Nissan ή Toyota και θέλει Εξειδικευμένο Service;

Όπως έχουμε πει, η «Πνοή» του αυτοκινήτου είναι σημαντική!

Μείνατε από λάστιχο κοντά στο Βόλο και είναι 3 το πρωί;

Για επισκευή ή βελτίωση του κιβωτίου ταχυτήτων στη Καστοριά, ΓΚΑΤΖΕΛΑΚΗΣ!

Τα ελαστικά θέλουν το μάστορα τους!

40.000 Οδηγοί κάθε χρόνο εμπιστεύονται SUPERSERVICE!

Δοκιμάστε τώρα την σειρά ελαστικών West Lake!

Έξυπνη εφαρμογή κλήσης οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος!

περισσότερα »