Οδηγεί τις εξελίξεις στη διαχείριση στόλου

- Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/10/2017

Η εταιρεία Skytrak συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτοπόρων στις λύσεις που αφορούν στη διαχείριση εταιρικών στόλων οχημάτων.

 
Έχει ιδιωτική χρηματοδότηση υπηρεσιών λογισμικού (SaaS), η οποία επικεντρώνεται σε συστήματα διαχείρισης στόλου GPS. Η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία και έχει πρωτοστατεί στη διαχείριση στόλου και εντοπισμού μέσω GPS. Τα στελέχη της διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε συστήματα και σχεδιασμό λογισμικού, τηλεμετρίας, σε ενσωματωμένα συστήματα πληροφορικής, επικοινωνιών, καθώς και σε σχεδιασμό βάσης δεδομένων και εφαρμογή τους.

Τα εξελιγμένα συστήματα που προσφέρει η Skytrack στο πελατειακό της κοινό, διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία, ώστε να παρακολουθήσουν με ακρίβεια το όχημα σας, ή μια συσκευή, όπως ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπρόσθετα είναι κατάλληλα για επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους, με άμεσα μάλιστα αποτελέσματα όπως: μείωση του κόστους, αύξηση της εξυπηρέτησης πελατών και της κερδοφορίας μέσω της αποτελεσματικότητας.

Η εταιρεία και τα έμπειρα στελέχη της, αναζητούν συνεχώς τρόπους να εξελίσσονται συνεχώς, παρέχοντας μόνο τα καλύτερα στο πελατειακό της κοινό. Απώτερος στόχος της Skytrack είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας. Μέσα από την συνεχή έρευνα, αλλά και την αξιοποίηση όλης της τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρεία, είναι πάντοτε σε θέση να προσφέρει λύσεις και εφαρμογές κατάλληλες για κάθε ανάγκη. Για το λόγο αυτό κάθε πελάτης αναλύεται εις βάθος, ώστε να βρεθεί η λύση που ταιριάζει στις ανάγκες τους και μάλιστα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Μάλιστα, η εταιρεία διαθέτει ένα εξαιρετικά φιλικό site το οποίο παρέχει εξαιρετική πληροφόρηση για κάθε τομέα δραστηριότητας, με όμορφο layout, όπου όλα αποτυπώνονται με τον πλέον κατανοητό τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν εδώ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέοι μοναδικοί υαλοκαθαριστήρες από τη BOSCH

Skytrack: Οδηγεί τις εξελίξεις στη διαχείριση στόλου

3 τρόποι που μπορεί να σε σκοτώσει το σώμα

Aν φράξει το φίλτρο υπάρχουν λύσεις!

40 χρόνια στο χώρο των πετρελαιοειδών

To μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αποκτάει αξία!

Πλήρης και λεπτομερής έλεγχος ΚΤΕΟ!

Τεράστια γκάμα υπηρεσιών για το αυτοκίνητο!

Πλήθος άριστων υπηρεσιών service!

Κορυφαία λιπαντικά, μπαταρίες και αξεσουάρ!

Η κορυφή στο service BMW - MINI !

Πωλήσεις αυτοκινήτων, service, ανταλλακτικά και αξεσουάρ σε ένα χώρο!

Τετράδα ελαστικών Falken: Νικητής ο κ. Μιχαηλίδης Οδυσσέας!

Εσύ ξέρεις τις συνέπειες της αφυδάτωσης στην οδήγηση;

Το κλειδί του αυτοκινήτου γίνεται πιστωτική κάρτα; Γίνεται!

Μετατροπή σε υγραέριο και όχι μόνο!

Βελτιώσεις, service, τιμή και ποιότητα!

Ο οδηγός του Opel σου!

Αριστα ανταλλακτικά και φίλτρα αυτοκινήτων!

Κορυφαία λιπαντικά εξαιρετικών επιδόσεων!

περισσότερα »