Ολοκληρωμένο & αξιόπιστο service

Διαβάστηκε από 1206 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/5/2019

Θα το βρείτε στην Boutris Service, η οποία από το 1973 δραστηριοποιείται, με μεγάλη επιτυχία, στο χώρο των επισκευών και βελτιώσεων αυτοκινήτων.

 
Ο γενικός κανόνας λέει, ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται service περίπου μια φορά το χρόνο ή όταν συμπληρώσει 15000-20000 χιλιόμετρα το ανώτερο. Σωστότερο, όμως, είναι να εξετάζουμε και άλλους παράγοντες όπως η μάρκα ή το μοντέλο του οχήματος και να λαμβάνουμε υπόψη μας τις υποδείξεις του εκάστοτε κατασκευαστή. Πέρα από τα παραπάνω σημαντική είναι η επιλογή του σωστού συνεργείου. Θα πρέπει να βρεις έναν επαγγελματία με την κατάλληλη τεχνογνωσία και τα απαραίτητα εργαλεία - μηχανήματα. Πώς λοιπόν θα γίνει η τελική επιλογή; Ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια με τα οποία θα συνεχίσει κάποιος  να εμπιστεύεται ένα συνεργείο; Ας δούμε λοιπόν ένα συνεργείο που αποτελεί έναν από τους τους Top Expert της αγοράς

Φυσικά πρόκειται για την Boutris Service,  η οποία από το 1973 δραστηριοποιείται, με μεγάλη επιτυχία, στο χώρο των επισκευών και βελτιώσεων αυτοκινήτων.
Περνώντας τις πύλες του συνεργείου Boutris Service θα βρείτε ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που εγγυώνται ότι θα επισκευάσουν και θα διαγνώσουν, οποιαδήποτε βλάβη στο αυτοκίνητο σας. Στόχος τους είναι να να μείνει το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση και γιΆ αυτό φροντίζουν, ώστε το προσωπικό τους να είναι πλήρως εκπαιδευμένο και ενημερωμένο πάνω στις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις.

Παράλληλα στο χώρο της η Boutris Service διατηρεί και γκάμα ανταλλακτικών, τα οποία θα τα βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλυτικότερα θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Έλεγχος
  • Διάγνωση
  • Βελτιώσεις
  • Ανταλλακτικά

BOUTRIS SERVICE
Διεύθυνση:  Στεφ.Ξένου 4 & Κουρτίδου, Κάτω Πατήσια
Τηλέφωνο: 210 8317811

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός