Ολοκληρωμένο & αξιόπιστο service

2752 Επισκέψεις στο άρθρο

Θα το βρείτε στην Boutris Service, η οποία από το 1973 δραστηριοποιείται, με μεγάλη επιτυχία, στο χώρο των επισκευών και βελτιώσεων αυτοκινήτων.

Ο γενικός κανόνας λέει, ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται service περίπου μια φορά το χρόνο ή όταν συμπληρώσει 15000-20000 χιλιόμετρα το ανώτερο. Σωστότερο, όμως, είναι να εξετάζουμε και άλλους παράγοντες όπως η μάρκα ή το μοντέλο του οχήματος και να λαμβάνουμε υπόψη μας τις υποδείξεις του εκάστοτε κατασκευαστή. Πέρα από τα παραπάνω σημαντική είναι η επιλογή του σωστού συνεργείου. Θα πρέπει να βρεις έναν επαγγελματία με την κατάλληλη τεχνογνωσία και τα απαραίτητα εργαλεία - μηχανήματα. Πώς λοιπόν θα γίνει η τελική επιλογή; Ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια με τα οποία θα συνεχίσει κάποιος  να εμπιστεύεται ένα συνεργείο; Ας δούμε λοιπόν ένα συνεργείο που αποτελεί έναν από τους τους Top Expert της αγοράς

Φυσικά πρόκειται για την Boutris Service,  η οποία από το 1973 δραστηριοποιείται, με μεγάλη επιτυχία, στο χώρο των επισκευών και βελτιώσεων αυτοκινήτων.
Περνώντας τις πύλες του συνεργείου Boutris Service θα βρείτε ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που εγγυώνται ότι θα επισκευάσουν και θα διαγνώσουν, οποιαδήποτε βλάβη στο αυτοκίνητο σας. Στόχος τους είναι να να μείνει το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση και γιΆ αυτό φροντίζουν, ώστε το προσωπικό τους να είναι πλήρως εκπαιδευμένο και ενημερωμένο πάνω στις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις.

Παράλληλα στο χώρο της η Boutris Service διατηρεί και γκάμα ανταλλακτικών, τα οποία θα τα βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλυτικότερα θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Έλεγχος
  • Διάγνωση
  • Βελτιώσεις
  • Ανταλλακτικά

BOUTRIS SERVICE
Διεύθυνση:  Στεφ.Ξένου 4 & Κουρτίδου, Κάτω Πατήσια
Τηλέφωνο: 210 8317811

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών