Η Subaru με τις open days δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να οδηγήσουν το νέο Subaru Impreza.

Η Subaru με τις open days δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να οδηγήσουν το νέο Subaru XV.

Open Days από τη Subaru!

1662 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Subaru δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει από κοντά και να οδηγήσει τα νέα Impreza και XV, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, στις 20 και 21 Ιανουαρίου.

Το 2018 η Subaru κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα και προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει και να οδηγήσει τα δύο ολοκαίνουργια μοντέλα, τα Impreza και XV, που πατάνε πάνω στη νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform), στις 20 και 21 Ιανουαρίου από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα.

Με τη μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD της μάρκας, τον επανασχεδιασμένο βενζινοκινητήρα Boxer (των 1,6 και 2,0 λίτρων) και το αυτόματο κιβώτιο CVT, τα νέα Impreza και XV φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας EyeSight στον βασικό εξοπλισμό τους.

Με EyeSight είναι εξοπλισμένο και το ανανεωμένο Forester 2.0i ES CVT που θα είναι επίσης διαθέσιμο για test drive, μαζί με το Forester 2.0i 6MT, το Outback 2.0D ES και το Levorg 1.6 GT-S. 

 Αλλωστε η ιαπωνική μάρκα είναι γνωστή για την αφοσίωσή της στην χρήση και εξέλιξη της υψηλής τεχνολογίας στα αυτοκίνητά της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε. Μια κορυφαία τεχνολογία που έχει διακριθεί παγκόσμια, έχει κερδίσει βραβεία από πληθώρα οργανισμών και υπηρετεί τόσο την ασφάλεια των επιβατών όσο και την απόλαυση της οδήγησης.

Όλα τα μοντέλα έχουν αποσπάσει τη βαθμολογία των 5 αστέρων στις δοκιμές του Euro NCAP και πρόσφατα, τα νέα Impreza και Subaru XV διακρίθηκαν ως τα Αφαλέστερα Οικογενειακά Αυτοκίνητα στην κατηγορία τους από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Euro NCAP.

Τέλος, οι άνθρωποι της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS με χαρά θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και θα σας συνοδεύσουν σε test-drive με το μοντέλο που επιθυμείτε να γνωρίσετε καλύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το επίσημο site της εταιρείας ή τηλεφωνήστε στο 210 6800800.