Πολυετής εμπειρία στο LADA & PEUGEOT service

1586 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/4/2020

Η GRECOTECHNICA ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια. Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως εξειδικευμένο συνεργείο LADA και Peugeot, άρτια τεχνική κατάρτιση και σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

 
Η εταιρεία GRECOTECHNICA  ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια. Η πολυετής τους εμπειρία ως εξειδικευμένο συνεργείο LADA και Peugeot, η άρτια τεχνική τους κατάρτιση και ο σύγχρονος υλικοτεχνικός εξοπλισμός τους έχουν καταστήσει ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του service και της επισκευής του αυτοκινήτου.
Η σταθερή σύνθεση του προσωπικού της GRECOTECHNICA  σε συνδιασμό με τον υψηλών προδιαγραφών επαγγελματισμό καθιστούν τις υπηρεσίες τους ασυναγώνιστα ποιοτικές.

Συνεχώς αναπτύσουν την καινοτομία και την τεχνογωσία τους έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν πάντα τις λύσεις που εσείς ζητάτε.

Στόχος της GRECOTECHNICA  είναι να διατηρούν το αυτοκίνητό σας σε επίπεδα επιδόσεων που το έχετε αγοράσει έτσι ώστε να σας παρέχεται η ενεργητική και παθητική ασφάλεια που επιζητάτε.

Υπηρεσίες της GRECOTECHNICA:
Η τεχνολιγική κατάρτιση
 και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός τους κάνει να καλύπτουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με το service του αυτοκινήτου.
Ειδικότερα παρέχουν :
• Επιδιόρθωση του κινητήρα και αλλαγή αυτού
• Τακτικό και μη τακτικό service
• Επισκευές και βελτιώσεις φρένων
• Επισκευή και αντικατάσταση κιβώτιο – ταχυτήτων
• Κάρτα καυσαερίων
• Προετοιμασία ΚΤΕΟ
• Βελτιώσεις κινητήρων
• Service και επισκευές Α/C


Ενοικιάσεις αγωνιστικών αυτοκινήτων
Η εταιρεία GRECOTECHNICA πρωτοπορεί στον ελλαδικό χώρο παρέχοντας την υπηρεσία ενοίκιασης αγωνιστικών αυτοκινήτων. Μπορείτε να βρείτε το αγωνιστικό που αναζητάτε με όλα τα στάνταρ ασφαλείας και οδηγικής και αγωνιστικής απόλαυσης που αναζητάτε έχοντας πάντα τη τεχνική υποστήριξη που ίσως χρειασθείτε.

GRECOTECHNICA
Διεύθυνση: Λ.Κατσώνη 279, Αγ.Ανάργυροι
Τηλέφωνο: 210 2387319 &  210 2387800

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός