Πολυτέλεια & Aνεση…

2292 Επισκέψεις στο άρθρο

Με CARRERA LEATHER!

Η Carrera Leather δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία δέρματος εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση δερμάτινων επενδύσεων στους εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων, αεροσκαφών και σκαφών αναψυχής, καθώς επίσης στην επένδυση επίπλων με τον κατάλληλο τύπο δέρματος ώστε η πολυτέλεια να διασταυρώνεται με την υψηλή αισθητική σε μεγάλη γκάμα χρωματισμών και σχεδιαστικών παραλλαγών.

Πολιτική της εταιρείας τους, ήταν να προσφέρουν στους πελάτες ένα μοναδικό εργοστασιακό δερμάτινο σαλόνι. Για να το επιτύχουν, και χωρίς να σκέφτονται το κόστος που αυτό έχει (πιστεύοντας ότι το κέρδος τους, είναι η ικανοποίηση των πελατών τους), επανδρώσανε την εταιρεία τους με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, εντάξανε στο ανθρώπινο δυναμικό τους, τους καλύτερους και πιο άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, και μετά από μεγάλη έρευνα στον χώρο του δέρματος, επιλέξανε τα καλύτερα εργοστάσια παραγωγής δέρματος, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές που θέτει η αυτοκινητοβιομηχανία.

Η πορεία της Carrera στην επένδυση του εσωτερικού του αυτοκινήτου ήταν εκπληκτική, ιδιαίτερα μεγάλη συμβολή σε αυτό είχε η ειλικρίνεια, η άριστη ποιότητα, και το service. Παράλληλα με την επένδυση του αυτοκινήτου η Carrera δραστηριοποιήθηκε και στην επένδυση με δέρμα, στο σκάφος αναψυχής, το έπιπλο και το αεροσκάφος. Η πορεία και σε αυτές τις δραστηριότητες ήταν εξίσου εκπληκτική. Οι ανάγκες της εταιρείας με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της, είχαν αυξηθεί.

Ο αρχικός σκοπός της εταιρείας παραμένει ο ίδιος, που δεν είναι άλλος από την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, συνεχίζουν την προσπάθεια τους και συνεχώς αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους.
Νιώστε και εσείς τώρα το άγγιγμα της πολυτέλειας και της άνεσης. Μην περιμένετε άλλο, επισκεφτείτε τη σελίδα τους και σίγουρα θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!

Και μη ξεχνάτε τη φροντίδα, συντήρηση & εγγύηση του δέρματος με LEATHERCARE CLEANER και LEATHER CONDITIONER της Carrera.

Αφήστε την Carrera να περιποιηθεί το δέρμα σας όπως πρέπει!