Πρότυπο κέντρο επισκευής για το υβριδικό σου

4205 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην hybrids.gr για πάνω από 7 χρόνια ειδικεύονται στην μελέτη την διάγνωση και την επίλυση κάθε προβλήματος όλων των τύπων των υβριδικών αυτοκινήτων.(Mercedes,Porshe,Honda) Με ειδίκευση στις μάρκες Toyota & Lexus.

 
Μελέτη, διάγνωση και επίλυση κάθε προβλήματος στο υβριδικό σας αυτοκίνητο.

Τι είναι το Υβριδικό Αμάξι
Η Λειτουργία του Υβριδικού Συστήματος είναι αυτόματη. Αποτελείται από δύο κινητήρες, έναν ηλεκτροκινητήρα και έναν βενζινοκινητήρα. Το Υβριδικό Σύστημα χάρη στον ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος υποβοηθάει τον βενζινοκινητήρα, προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου.

Στα υβριδικά αυτοκίνητα κατά την εκκίνηση, την στιγμή δηλαδή που γίνεται η μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου λειτουργεί μόνο ο ηλεκτροκινητήρας, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση σε επίπεδα ρεκόρ. Σε μια εποχή που η τιμή των καυσίμων και οι ατμοσφαιρικοί ρύποι αυξάνονται συνεχώς έρχεται η ελπίδα για ένα σαφώς πιο οικολογικό μέλλον μέσω των υβριδικών αυτοκινήτων.
Επίσης το πολύ θετικό με τα υβριδικά αυτοκίνητα είναι ότι δεν έχουν τέλος ταξινόμησης, επιτρέπεται καθημερινώς η είσοδός τους στο δακτύλιο της Αθήνας, λόγω ότι έχουν χαμηλά επίπεδα ρύπων, έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά ηχορύπανσης, δεν πληρώνουν ετήσια τέλη κυκλοφορίας, έχουν λιγότερα μηχανικά μέρη, είναι όλα αυτόματα και είναι πολύ ξεκούραστα στην οδήγηση.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ένα σημαντικό στοιχείο των υβριδικών συστημάτων, είναι η εκμετάλλευση της ενέργειας. Δηλαδή, όταν το αυτοκίνητο ρολάρει ή φρενάρει ο ηλεκτροκινητήρας λειτουργεί σαν γεννήτρια και φορτίζει τις μπαταρίες του.

Στην Hybrids.gr για πάνω από 7 χρόνια ασχολούνται με την μελέτη την διάγνωση και την επίλυση κάθε προβλήματος όλων των τύπων των υβριδικών αυτοκινήτων.(Mercedes,Porshe,Honda) Με ειδίκευση στις μάρκες Toyota & Lexus.
Επίσης επισκευάζουν και μετατρέπουν πάντως είδους ηλεκτρικά οχήματα (ηλεκτρικά αυτοκίνητα,ποδήλατα κοκ...)
Η επιμονή, το πάθος για τη δουλειά τους, η ευγένεια προς τον πελάτη και οι χαμηλές τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά είναι αυτά που τους χαρακτιρίζουν.

Στην Hybrids.gr χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εργαλεία και αποκλειστικές διαγνωστικές μεθόδους το υβριδικό σύστημα ελέγχεται διεξοδικά, διασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία του.

  • Διαγνωστικός έλεγχος
  • Έλεγχος καλής λειτουργίας υβριδικής μπαταρίας
  • Έλεγχος μόνωσης μπαταρίας
  • Έλεγχος φόρτισης βοηθητικής μπαταρίας
  • Έλεγχος συστήματος ψύξης υβριδικού συστήματος

extra Υπηρεσία!
- Σε κάθε επισκευή δίνεται ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ενός έτους.
- Ισχύουν ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για ταξί

- Η 
Hybrids.gr διαθέτει ανενεωμένο SHOP  με:

HYBDRIDS.GR
Διεύθυνση:  Λ. Ηρακλείου 64, Αθήνα,
Τηλέφωνα:  6944684682, 2102026546

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός