Τα πάντα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου!

2481 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Connolly Leather θα βρεις ότι χρειαστείς για να προσθέσεις αίγλη και κύρος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σου

Η Connolly Leather συγκαταλέγεται στις πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο των κατασκευαστών για δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις για τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου.

Με κύριο άξονα ενδιαφέροντος τον πελάτη, η προτεραιότητα της εταιρείας είναι πάντα η απόλυτη ικανοποίηση του αλλά και η παραγωγή δερμάτινων επενδύσεων για εσωτερικά αυτοκινήτων με τις πιο υψηλές κι απαιτητικές προδιαγραφές.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό αλλά και την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων όπως δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτων, επενδύσεις για το εσωτερικό αυτοκινήτων (πόρτες κλπ) διάφορα είδη για σκάφη αναψυχής, αεροπλάνα, ελικόπτερα κλπ.

Ο συνδυασμός του χειροποίητου με την υψηλή τεχνολογία εγγυώνται την μεγάλη ευελιξία της εταιρείας. Η πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής σε συνδυασμό με την σωστή σχέση κόστους είναι κάποια από τα σημεία που αναδεικνύουν την Connolly Leather σαν την καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται νια προμήθεια δερμάτινων εσωτερικών επενδύσεων.

Η εταιρεία συνεργάζεται και παρέχει δερμάτινες επενδύσεις για τα αυτοκίνητα των μεγαλύτερων και πιο καταξιωμένων αυτοκινητοβιομηχανιών σε ολόκληρο τον κόσμο και αναλαμβάνει τόσο το σχεδιασμό όσο και την παραγωγή ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ προϊόντων.

Προσφέρει τα εξής προϊόντα και υπηρεσίες:
  • Δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτων
  • Επενδύσεις για το εσωτερικό των αυτοκινήτων (πόρτες κλπ)
  • Διάφορα είδη για σκάφη αναψυχής
  • Είδη για αεροπλάνα και ελικόπτερα
Επιπλέον, η Connolly Leather αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ αντιπρόσωπο των εταιρειών για δέρματα CONNOLLYκαι C.B. Leather για την Ελλάδα και την Κύπρο.