Τα πάντα στον χώρο του ελαστικού μόνον για εμπόρους

2406 Επισκέψεις στο άρθρο

Η διαδυκτιακή πλατφόρμα ελαστικών και ζαντών διαφόρων οχημάτων Pro-tyres είναι η πρώτη στο είδος της που εμφανίστηκε στο διαδύκτιο για πρώτη φορά το 2010 για την Ελληνική αγορά

Η εταιρεία Protyres GmbH η οποία την διαχειρίζεται έχει έδρα στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

Η εμπειρία του διαχειριστή της η οποία μετράει 27 χρόνια στον χώρο της εμπορίας ελαστικών και την κατασκευή τροχών αλουμινίου έφερε την πλατφόρμα στην θέση να μπορεί να διαθέτει μία ασυναγώνιστη γκάμα πάνω απο 200 μάρκες ελαστικών και 40 ζαντών σιδήρου και αλουμινίου και μία μόνιμη διαθεσιμότητα πάνω απο 15.000.000 ελαστικά όλων των οχημάτων.

Με εβδομαδιαίες αποστολές καλύπτονται όλα τα μέρη της Ελλάδος και οι παραδόσεις επιτυγχάνονται μέσα σε 7-10 ημέρες. Low buget, Quality & Premium μάρκες ελαστικών για επιβατικά, SUV, 4Χ4, μοτοσυκλέτες, ελαφρά φορτηγά, φορτηγά, αγροτικά και βιομηχανικά.

Σχεδόν όλες οι μάρκες ζαντών όπως BBS, Borbet, ATS, Proline και πολλές άλλες.

Η διάθεση γίνεται αποκλειστικά σε εμπόρους και ο πολύ φιλικός  στον χρήστη χειρισμός του Β2Β κάνει πολύ εύκολη την ανεύρεση των ελαστικών που αναζητούνται όπως και την διαδικασία παραγγελίας. Πολύ καλή πληροφόρηση με πλήρη τεχνικά στοιχεία των προϊόντων, Labels, φωτογραφίες, διαθεσιμότητα και τιμές οι οποίες είναι μέσα στα πλαίσια του ανταγωνισμού.

Και οι πιό δύσκολες διαστάσεις και οι ελλείψεις στην Ελληνική αγορά καλύπτονται μέσω του www.pro-tyres.gr .