Πώληση ελαστικών με σεβασμό στον πελάτη!

Διαβάστηκε από 2608 αναγνώστες

ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ: Χονδρική πώληση ελαστικών σε ανταγωνιστικές τιμές!

 
Η εταιρεία ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ, με παρουσία στο χώρο που περνάει τα 40 χρόνια (ιδρύθηκε το 1976) χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της από υπευθυνότητα και συνέπεια.

Το 1991 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση, στην οποία ξεχώρισε μέσω τού επαγγελματισμού που έδειχνε (και ακόμα δείχνει) το προσωπικό της.

Επτά χρόνια αργότερα, το 1998, η ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ μετατρέπεται από ατομική σε οικογενειακή επιχείρηση και επεκτείνεται στον τομέα του χονδρεμπορίου ελαστικών, εφοδιάζοντας με αυτά καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ενεργώντας πάντα με απόλυτη συνέπεια. Οι συνεργασίες της περιλαμβάνουν μεγάλες εταιρείες εντός της χώρας αλλά και στο εξωτερικό και είναι πάντοτε άψογες με άριστη συνεργασία.

Το 2012, εγκαινιάστηκε το νέο υποκατάστημα στην Κρήτη, ενώ παράλληλα, η εταιρεία γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ελαστικών Toyo για όλη την Κρήτη!

Η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών, η άριστη ποιότητα των προϊόντων και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι οι κύριες προτεραιότητες της εταιρείας.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός