Αριστα προϊόντα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Διαβάστηκε από 1745 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/7/2019

Αξιοπιστία και υπευθυνότητα από την εταιρία ελαστικών «Θέμης».

 
Τα ελαστικά είναι τα μοναδικά μέρη του αυτοκινήτου τα οποία έρχονται σε συνεχή επαφή με το δρόμο. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξετε τα κατάλληλα για το δικό σας όχημα, αλλά και να ξέρετε πώς να τα ελέγχεετε, αν χρειάζονται αλλαγή και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την τσέπη αλλά και την ασφάλειά σας.

Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα και η πολύχρονη πείρα, τότε μπορείτε άφοβα να εμπιστευθείτε τα ελαστικά «Θέμης».
 
Έχοντας ξεκινήσει το 1955, η εταιρεία παρέχει ένα σύνολο ολοκληρωμένων υπηρεσιών επισκευής ελαστικών και πώλησης ποιοτικά άριστων προϊόντων για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας.      
 
Τα σύγχρονα μηχανήματα, οι γνώσεις του άριστα καταρτισμένου προσωπικού, αλλά και το κινητό συνεργείο επισκευής ελαστικών εγγυώνται άψογο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται δυναμικά, στην πώληση και αντικατάσταση ελαστικών και ζαντών των πιο αξιόπιστων εταιρειών, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες τόσο του οχήματος, όσο και του κατόχου του, προτείνοντας την σωστή επιλογή για τέλεια εφαρμογή. Τηρούνται σχολαστικά όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την λειτουργική αξιοπιστία του αυτοκινήτου.
 
Στον χώρο των ελαστικών «Θέμης» διατίθεται τεράστια γκάμα επώνυμων ελαστικών των καλύτερων και γνωστότερων εταιρειών, όπως GOODYEAR, BRIDGESTONE, MICHELIN, PIRELLI, CONTINENTAL κ.α. που διασφαλίζουν την σωστή οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια την ασφάλεια του οδηγού.
 
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός