Αριστα προϊόντα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

2307 Επισκέψεις στο άρθρο

Αξιοπιστία και υπευθυνότητα από την εταιρία ελαστικών «Θέμης».

 
Τα ελαστικά είναι τα μοναδικά μέρη του αυτοκινήτου τα οποία έρχονται σε συνεχή επαφή με το δρόμο. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξετε τα κατάλληλα για το δικό σας όχημα, αλλά και να ξέρετε πώς να τα ελέγχετε, αν χρειάζονται αλλαγή, πρωτίστως για την ασφάλειά σας αλλά και αναλόγως της οικονομικής δυνατότητάς σας

Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα και η πολύχρονη πείρα, τότε μπορείτε άφοβα να εμπιστευθείτε τα ελαστικά «Θέμης».
 
Έχοντας ξεκινήσει το 1955, η εταιρεία παρέχει ένα σύνολο ολοκληρωμένων υπηρεσιών επισκευής ελαστικών και πώλησης ποιοτικά άριστων προϊόντων για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας.      
 
Τα σύγχρονα μηχανήματα και οι γνώσεις του άριστα καταρτισμένου προσωπικού εγγυώνται άψογο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται δυναμικά, στην πώληση και αντικατάσταση ελαστικών και ζαντών των πιο αξιόπιστων εταιρειών, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες τόσο του οχήματος, όσο και του κατόχου του, προτείνοντας την σωστή επιλογή για τέλεια εφαρμογή. Τηρούνται σχολαστικά όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την λειτουργική αξιοπιστία του αυτοκινήτου.
 
Στον χώρο των ελαστικών «Θέμης» διατίθεται τεράστια γκάμα επώνυμων ελαστικών των καλύτερων και γνωστότερων εταιρειών, όπως BRIDGESTONE, PIRELLI, FALKEN, TOYO, FIRESTONE κ.α. που διασφαλίζουν την σωστή οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια την ασφάλεια του οδηγού.
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός