Σάββας Σιδηρόπουλος και η δυνατή ομάδα της DAT Hellas πανηγυρίζοντας μια ακόμα πρωτιά της εταιρείας στην κατηγορία Best Sales 2022 του DAT GROUP.

Σάββας Σιδηρόπουλος και η δυνατή ομάδα της DAT Hellas πανηγυρίζοντας μια ακόμα πρωτιά της εταιρείας στην κατηγορία Best Sales 2022 του DAT GROUP.

Ακόμα μια βράβευση για την DAT Hellas

1704 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/5/2022

H DAT Hellas είναι μια εταιρεία που δεν επαναπαύεται στις επιτυχίες της, τουναντίον κάθε χρονιά ανεβάζει τον πήχη υψηλότερα. Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα με μια ακόμα πρωτιά της εταιρείας στην κατηγορία Best Sales 2022 του DAT GROUP.

AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.
AUTO COLOR - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΝΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ

Το ετήσιο συνέδριο του ομίλου της DAT αυτή τη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο από τις 16 έως και τις 18 Μαΐου και το παρόν έδωσαν 23 χώρες / εκπρόσωποι του ομίλου.

Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο της DAT Hellas, μιας και το πρώτο το είχε κερδίσει το 2017 στην κατηγορία Innovative Approach.Η DAT HELLAS εκπροσωπήθηκε από τους κ. Σάββα Σιδηρόπουλο και κ.Δημήτριο Βαλαβάνη, όπου και παρουσίασαν αναλυτικά όλα τα καινοτόμα προγράμματα που έχει εκπονήσει η εταιρεία για το κλάδο αυτοκινήτου.
 
Το 2ο κατά σειρά βραβείο αποτελεί μια ηθική επιβράβευση για τα καταρτισμένα στελέχη της DAT Hellas, ενισχύοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των πελατών της εταιρείας σχετικά με τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν. Όμως ακόμα ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαθέτει η DAT Hellas κι εκτιμήθηκε δεόντως από την κριτική επιτροπή, αλλά πρωτίστως εκτιμάτε από τους πελάτες της, είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η υποστήριξη, καθώς επίσης και η προστασία των προσωπικών δεδομένων τους.
 
Κλείνοντας, η DAT Hellas θέλει να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της στην ασφαλιστική αγορά, αλλά και γενικότερα στον κλάδο αυτοκινήτου που την εμπιστεύονται για τις υπηρεσίες της.  
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ