Αξιοπιστία με τις καλύτερες τιμές!

2044 Επισκέψεις στο άρθρο

H εταιρεία Αφοί Λαμπρόπουλοι Ο.Ε. είναι μια επιχείρηση με έδρα το Ίλιον, που ενισχύει διαρκώς το «καλό όνομα» της και στοχεύει στην ικανοποίηση και την ασφάλεια των πελατών της.

ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΚΕΚΕΡΗΣ
DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Ειδικεύεται στο χώρο του αυτοκινήτου παρέχοντας ανταλλακτικά φανοποιίας αλλά και μηχανικά, για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Επίσης διαθέτει αξεσουάρ παντός τύπου αλλά και ένα απόλυτα σύγχρονο φανοποιείο, βαφείο και συνεργείο. Η πολυετής πείρα καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εγγυώνται την άμεση και πλήρη εξυπηρέτηση, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι υπηρεσίες 4 αστέρων της περίφημης επιχείρησης

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Labropoulos Auto Group στην οδό Θηβών, στο Ίλιον, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως: Υπηρεσίες service, φανοποιεία αυτοκινήτων, ανταλλακτικά και αξεσουάρ, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η Labropoulos Auto Group παρέχει την μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών Φανοποιίας και επίσης διαθέτει έναν πληρέστατο κατάλογο μηχανικών ανταλλακτικών, λιπαντικών και αναλώσιμων service για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων! Επιπρόσθετα παρέχει μεγάλη γκάμα αξεσουάρ (και για 4Χ4) και τέλος εμπορεύεται επαγγελματικά αλλά και επιβατικά οχήματα σε ανταγωνιστικές τιμές!

Επισκεφτείτε το site της εταιρείας αλλά και την σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές αλλά και για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες. Το κατάστημα λειτουργεί κάθε μέρα από Δευτέρα εώς Παρασκευή (08.00 – 20.00), ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποστολής στον χώρο σας (εντός Αττικής) αλλά και σε όλη την Ελλάδα μέσω courier, ΕΛΤΑ και ΚΤΕΛ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ