AkzoNobel Coatings: Κορυφαίος προμηθευτής χρωμάτων

AkzoNobel Coatings: Κορυφαίος προμηθευτής χρωμάτων

6149 Επισκέψεις στο άρθρο

Η AkzoNobel Vehicle Refinishes Coatings BV με έδρα την Ολλανδία είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές χρωμάτων και υπηρεσιών παγκοσμίως στον τομέα της επαναβαφής αυτοκινήτων, εμπορικών οχημάτων, μοτοσικλετών και τρένων.

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.

Με πάνω από 30 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην ελληνική αγορά η AkzoNobel Coatings A.E. (τομέας χρωμάτων αυτοκινήτων) έχει σαν αντικείμενο την εισαγωγή, προώθηση και υποστήριξη των χρωμάτων επαναβαφής οχημάτων Sikkens, Lesonal,  Dynacoat και Salcomix στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Κοινοποίησέ το »


Παρέχει προηγμένα συστήματα τεχνολογίας αποχρώσεων και σύγχρονων υπηρεσιών για την επισκευαστική επαναβαφή όντας ίσως η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα της είναι εγκεκριμένα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων, ασφαλιστικές εταιρείες και παρόχους εργασιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 1992 επενδύθηκαν 2.2 εκατομμύρια ευρώ (700 εκατομμύρια δρχ. τότε) για ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Κρυονέρι Αττικής (οι οποίες περιλαμβάνουν Γραφεία, Αποθήκη και Εκπαιδευτικό Κέντρο). Στο μόνιμο δυναμικό της 19 στελέχη με ειδικότητα & μοναδικό αντικείμενο τους, τα χρώματα επισκευής αυτοκινήτων.

Η AkzoNobel Coatings A.E. διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο με 41 αντιπρόσωπους σε όλη την Ελλάδα!

Focus στους συνεργάτες & added value στην νέα digital εποχή !
Η εστίαση στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων των πελατών της αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής που σχεδίασε και υλοποιεί η Διεύθυνση και όλο το δυναμικό της εταιρείας.. Έτσι πέρα από τα ποιοτικά προηγμένα προϊόντα τους προσφέρουν και μια ολοκληρωμένη επιλογή υπηρεσιών που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των πελατών της και με σειρά εκπαιδεύσεων στο πλέον σύγχρονο εκπαιδευτικό τους κέντρο στο Κρυονέρι.
Η βαθιά εταιρική εμπειρία της στην επισκευαστική βαφή βοηθάει  τους πελάτες-συνεργάτες της να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους συγκεντρώνοντας ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και ΑΠΟΔΟΣΗ, στην καθημερινή τους εργασία και δημιουργώντας επιχειρηματική αξία και ανταγωνιστικό προβάδισμα.

Προηγμένα ψηφιακά εργαλεία που μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα!

Το Colorvation είναι μια μοναδική, ολοκληρωμένη, ψηφιακή και φιλική προς τον χρήστη προσέγγιση στον τομέα επαναβαφής οχημάτων που βασίζεται στην πιο πρόσφατη ψηφιακή τεχνολογία χρωμάτων.

Αναπτύσσοντας τα προηγμένα ψηφιακά εργαλεία Automatchic™ και MIXIT™, τα στελέχη της AkzoNobel Coatings A.E. δηλώνουν υπερήφανα που προσφέρουν ένα χαρτοφυλάκιο το οποίο αξιοποιεί τη δύναμη της ψηφιακής τεχνολογίας αποχρώσεων βοηθώντας έτσι, τους συνεργάτες τους στην επίτευξη μετρήσιμων βελτιώσεων στις επιχειρήσεις τους - μεγαλύτερη ακρίβειαμεγαλύτερη αποδοτικότητα και κατ' επέκταση, μεγαλύτερη κερδοφορία.

Δείτε περισσότερα    https://www.sikkensvr.com/el 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
    2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ