Βάψιμο και στο σκοτάδι!

1549 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/6/2021

Στην Ζisimopoulos S.A μπορείτε να βρείτε τα πιο εξελιγμένα και εύχρηστα πιστόλια βαφής της αγοράς, αλλά και εξαρτήματα τους, που θα κάνουν την δουλειά σας πιο εύκολη. Ένα από αυτά είναι και το GunBudd Spray Gun LED, το οποίο επιτρέπει την βαφή, ακόμα και σε μέρη με χαμηλό φωτισμό.

Η εταιρεία Ζησιμόπουλος S.A. είναι μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες στον κλάδο του εξοπλισμού φανοποιίων. Δεν είναι τυχάιο άλλωστε ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με την διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει και στην σύναψη συνεργασιών με μεγάλες και έμπιστες εταιρείες.

Ξεχωρίζει για τα ποιοτικά και τελευταίας τεχνολογίας πιστόλια βαφής που διαθέτει. Είναι φτιαγμένα από καταξιωμένες οίκους κατασκευής παγκοσμίως και θα τα βρείτε σε διάφορα μεγέθη και είνα ιδανικά για λεπτομέρειες αλλά και μεγαλύτερες εργασίες.

GunBudd Φωτισμός LED με αισθητήρα κίνησης

Πέρα από μία πλήρη γκάμα από πιστόλια βαφής στην Ζησιμόπουλος S.A. θα βρείτε και εξαρτήματα τους, τα οποία μπορούν να κάνουν την δουλειά του φανοβαφέα, ακόμα πιο εύκολα. 

Μία τέτοια περίπτωση είναι το GunBudd Spray Gun LED, το οποίο το τοποθετείτε στο πιστόλι βαφής και  μπορείτε να ψεκάζετε και στο σκοτάδι! Μάλιστα, ταιριάζει σε οποιοδήποτε πιστόλι βαφής και είναι ιδανικό και για εργασίες σε δυσπρόσιτα σημεία που  υπάρχει χαμηλός φωτισμός.

Το GunBudd Spray Gun LED διαθέτει: Μπαταρία 3.7 Volt με γρήγορη φόρτιση Προηγμένη τεχνολογία φωτισμού COB / LED Καλώδιο φόρτισης USB Αντοχή έως και 3 ώρες συνεχή λειτουργία Αισθητήρα χωρίς αφή που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον φακό με την κίνηση του χεριού σας.
 

Λίγα λόγια για την Ζησιμόπουλος ...

Η εταιρία Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ εδρεύει στο Πέραμα από το 1985, και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί και να καταξιωθεί στο χώρο του εμπορίου μηχανημάτων βαφής – αμμοβολής και υδροβολής.

Από το 2010 έχουν μεταφερθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους στο ΒΙΟ.ΠΑ Σχιστού όπου λειτουργεί εξουσιοδοτημένο service & χώρος επιδείξεων.

Βρείτε τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα αμμοβολής, μηχανήματα βαφής, μηχανήματα βαφής airless και μηχανήματα υδροαμμοβολής που ανταποκρίνονται στις δικές σας απαιτήσεις.

Οι οίκοι που αντιπροσωπεύονται από την εταιρία είναι οι εξής:

GRACO BVBA:

Συστήματα βαφής και μεταφοράς υγρών, αεροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα airless, ηλεκτροστατικής βαφής, κατάλληλα για βαφές εγκαταστάσεων, κτιρίων ή μεταλλικών κατασκευών, βιομηχανίες, ναυτιλία καθώς και βιοτεχνίες επίπλων.

CLEMCO ΙΝΤΕRNATIONAL GMBH:

Συστήματα αμμοβολής από τον κορυφαίο κατασκευαστή στον κόσμο για καθαρισμό μεταλλικών κατασκευών, παλαιού σκυροδέματος, παλαιών επιχρισμάτων, σωληνώσεων εξωτερικά και εσωτερικά και οποιoνδήποτε επιφανειών με τον πιο οικονομικό και γρήγορο τρόπο.

ANEST IWATA ITALIA SRL:

Επαγγελματικά πιστόλια βαφής και αντλίες airless που καλύπτουν μεγάλη γκάμα εφαρμογών σε βιομηχανία, φανοποιία, επιπλοποιία.

Επίσης αντιπροσωπεύουν τους οίκους:

Devilbiss: πιστόλια βαφής

Auarita: πιστόλια βαφής

ΤST Sweden: προστατευτικός εξοπλισμός υδροβολής υψηλής πίεσης

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική επαφή, λειτουργεί υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Η Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ είναι επίσημη αντιπρόσωπος της Graco για προϊόντα του Maritime στην Ελλάδα.


ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ S.Α.
Καλέστε: 
2104324200
Δείτε:   https://zisimopoulos-sa.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός