Βάψιμο και στο σκοτάδι!

2151 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Ζisimopoulos S.A μπορείτε να βρείτε τα πιο εξελιγμένα και εύχρηστα πιστόλια βαφής της αγοράς, αλλά και εξαρτήματα τους, που θα κάνουν την δουλειά σας πιο εύκολη. Ένα από αυτά είναι και το GunBudd Spray Gun LED, το οποίο επιτρέπει την βαφή, ακόμα και σε μέρη με χαμηλό φωτισμό.

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.
Η εταιρεία Ζησιμόπουλος S.A. είναι μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες στον κλάδο του εξοπλισμού φανοποιίων. Δεν είναι τυχάιο άλλωστε ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με την διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει και στην σύναψη συνεργασιών με μεγάλες και έμπιστες εταιρείες.

Ξεχωρίζει για τα ποιοτικά και τελευταίας τεχνολογίας πιστόλια βαφής που διαθέτει. Είναι φτιαγμένα από καταξιωμένες οίκους κατασκευής παγκοσμίως και θα τα βρείτε σε διάφορα μεγέθη και είνα ιδανικά για λεπτομέρειες αλλά και μεγαλύτερες εργασίες.

GunBudd Φωτισμός LED με αισθητήρα κίνησης

Πέρα από μία πλήρη γκάμα από πιστόλια βαφής στην Ζησιμόπουλος S.A. θα βρείτε και εξαρτήματα τους, τα οποία μπορούν να κάνουν την δουλειά του φανοβαφέα, ακόμα πιο εύκολα. 

Μία τέτοια περίπτωση είναι το GunBudd Spray Gun LED, το οποίο το τοποθετείτε στο πιστόλι βαφής και  μπορείτε να ψεκάζετε και στο σκοτάδι! Μάλιστα, ταιριάζει σε οποιοδήποτε πιστόλι βαφής και είναι ιδανικό και για εργασίες σε δυσπρόσιτα σημεία που  υπάρχει χαμηλός φωτισμός.

Το GunBudd Spray Gun LED διαθέτει: Μπαταρία 3.7 Volt με γρήγορη φόρτιση Προηγμένη τεχνολογία φωτισμού COB / LED Καλώδιο φόρτισης USB Αντοχή έως και 3 ώρες συνεχή λειτουργία Αισθητήρα χωρίς αφή που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον φακό με την κίνηση του χεριού σας.
 

Λίγα λόγια για την Ζησιμόπουλος ...

Η εταιρία Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ εδρεύει στο Πέραμα από το 1985, και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί και να καταξιωθεί στο χώρο του εμπορίου μηχανημάτων βαφής – αμμοβολής και υδροβολής.

Από το 2010 έχουν μεταφερθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους στο ΒΙΟ.ΠΑ Σχιστού όπου λειτουργεί εξουσιοδοτημένο service & χώρος επιδείξεων.

Βρείτε τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα αμμοβολής, μηχανήματα βαφής, μηχανήματα βαφής airless και μηχανήματα υδροαμμοβολής που ανταποκρίνονται στις δικές σας απαιτήσεις.

Οι οίκοι που αντιπροσωπεύονται από την εταιρία είναι οι εξής:

GRACO BVBA:

Συστήματα βαφής και μεταφοράς υγρών, αεροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα airless, ηλεκτροστατικής βαφής, κατάλληλα για βαφές εγκαταστάσεων, κτιρίων ή μεταλλικών κατασκευών, βιομηχανίες, ναυτιλία καθώς και βιοτεχνίες επίπλων.

CLEMCO ΙΝΤΕRNATIONAL GMBH:

Συστήματα αμμοβολής από τον κορυφαίο κατασκευαστή στον κόσμο για καθαρισμό μεταλλικών κατασκευών, παλαιού σκυροδέματος, παλαιών επιχρισμάτων, σωληνώσεων εξωτερικά και εσωτερικά και οποιoνδήποτε επιφανειών με τον πιο οικονομικό και γρήγορο τρόπο.

ANEST IWATA ITALIA SRL:

Επαγγελματικά πιστόλια βαφής και αντλίες airless που καλύπτουν μεγάλη γκάμα εφαρμογών σε βιομηχανία, φανοποιία, επιπλοποιία.

Επίσης αντιπροσωπεύουν τους οίκους:

Devilbiss: πιστόλια βαφής

Auarita: πιστόλια βαφής

ΤST Sweden: προστατευτικός εξοπλισμός υδροβολής υψηλής πίεσης

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική επαφή, λειτουργεί υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Η Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ είναι επίσημη αντιπρόσωπος της Graco για προϊόντα του Maritime στην Ελλάδα.


ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ S.Α.
Καλέστε: 
2104324200
Δείτε:   https://zisimopoulos-sa.gr/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ