Οι Managing Directors της DAT HELLAS, Koς Σάββας Σιδηρόπουλος (αριστερά) & Κος Δημήτρης Βαλαβάνης (δεξιά).

Η DAT HELLAS Competence Center Eastern Europe !

1363 Επισκέψεις στο άρθρο

H DAT HELLAS επιλέχτηκε από την μητρική εταιρεία DATGmbH με έδρα την Στουτγάρδη Γερμανίας , ως Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ανατολικής Ευρώπης.

Η DATHELLAS είναι μία εταιρεία Νέας Τεχνολογίας  που δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής ψηφιακής και τεχνολογικής υποστήριξης στο   κλάδου αυτοκινήτου.

Τομείς όπως ασφαλιστικές εταιρίες , εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων , εταιρίες leasing , επισκευαστές , έμποροι αυτοκινήτων και  ανταλλακτικών επωφελούνται χρησιμοποιώντας τα προγράμματα της DAT.

Είναι μία επιβράβευση των ανθρώπων της εταιρείας η επιλογή αυτή .Διαθέτοντας άριστή επιστημονική γνώση και εμπειρία συμβάλανε τα μέγιστα ούτως ώστε να εδραιώσουν  την DATHELLAS στην κορυφή της αγοράς.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι η διαχείριση και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών αιχμής από την εταιρεία όπως είναι  η Τεχνητή Νοημοσύνη.

Οι διαχειριστές της εταιρείας κύριοι Σάββας Σιδηρόπουλος και Δημήτριος Βαλαβάνης , ευχαριστούν όλους τους συνεργάτες , πελάτες και το προσωπικό της DAT HELLAS. Όπως επίσης  και την Διεύθυνση της μητρικής εταιρείας με επικεφαλής τον κύριο HelmutEifert και την ομάδα του για την αναβάθμιση της εταιρείας ως Competence Center Eastern Europe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός