Η νέα εποχή στην επαναβαφή!

2029 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/2/2020

Πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν μια περιορισμένη παλέτα χρωμάτων για τα αυτοκίνητά τους. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό τότε θα πρέπει ο φανοποιός σου να το φτιάξει αναμιγνύοντας άλλα χρώματα. Με το Moonwalk της PPG θα το καταφέρει σε ελάχιστο χρόνο και με μεγάλη ακρίβεια.

 
Η PPG θέλοντας να βοηθήσει του επαγγελματίες φανοβαφείς,  που θέλουν να προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα στον πιο σύντομο χρόνο, δημιούργησε το MoonWalk. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα που εξοικονομεί εργατοώρες, μειώνει τις απώλειες και μετατρέπει τον χώρο ανάμειξης χρώματος σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Στην ουσία αντικαθιστά τη χειροκίνητη ανάμειξη χρωμάτων με ένα πιο αποδοτικό και εύκολο στη χρήση αυτοματοποιημένο σύστημα, που διαθέτει μία πρωτοποριακή και εύκολη στη χρήση τεχνολογία.
Το MoonWalk λύνει τα χέρια του επαγγελματία. Περιλαμβάνει ένα έξυπνο αρθρωτό ντουλάπι, το οποίο μπορεί να ταιριάξει παντού. Διαθέτει ενσωματωμένο εκτυπωτή ετικετών, όπως επίσης και έναν TouchMix Express Η/Υ, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με το λογισμικό PaintManger.  Το σύστημα της PPG έχει ειδικά σχεδιασμένους δοσομετρητές χρώματος με ενσωματωμένη λειτουργία επανακυκλοφορίας, ζυγαριά εξαιρετικής ακρίβειας, αυτόματη ανάγνωση Barcode και φυσικά το ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα  της PPG.  

Tα 6 οφέλη του επαγγελματία

Εξοπλίζοντας του φανοβαφείο του με τον MoonWalk, ο επαγγελματίας κερδίζει και χρόνο και χρήμα αφού:

-Μειώνει την κατανάλωση χρώματος
-Εξασφαλίζει ένα καθαρό χωρίς λεκέδες και πιτσιλιές χώρο ανάμειξης
-Ελαχιστοποιεί το κόστος φανοβαφής
-Περιορίζει το περιθώριο λάθους
-Βελτιώνει την ποιότητα του χρώματος κατά την ανάμιξη
-Αυξάνει τα κέρδη του αφού δεν υπάρχουν οι απώλειες και βελτιστοποιείται η διαδικασία της φανοβαφής

 Δες πόσο εύκολη είναι η λειτουργία του στο παρακάτω βίντεο
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός