Κάνε το αυτοκίνητό σου πίνακα του Νταλί

1712 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/6/2020

Με το Car Wrapping δεν αντικαθιστάς μονάχα την βαφή του αυτοκινήτου σου, αλλά ζεις και το απόλυτο Styling& Tuning!

 

Το Car Wrapping κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Οι μεμβράνες που χρησιμοποιούνται είναι βινυλίου, οι οποίες είναι κατασκευασμένες με τεχνικές νανοτεχνολογίας και έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. αφού τέτοιου είδους μεμβράνες έχουν αντοχή σε θερμοκρασίες από -35 μέχρι και +95 βαθμούς κελσίου!!

Κάνεις οποιοδήποτε συνδυασμό και «βάφεις» όποιο κομμάτι εσύ θέλεις
Προφανώς,  ο σημαντικότερος λόγος για να αλλάξεις χρώμα στο αυτοκίνητο σου είναι φυσικά για να του δώσεις το δικό σου «στίγμα». Να το κάνεις με κατά κάποιον τρόπο «δικό» σου. Οι μεμβράνες  λοιπόν είναι μία εξαιρετική επιλογή, αφού μπορείς να πάρεις ένα άριστο αποτέλεσμα χωρίς πολύ μεγάλο κόπο, ενώ και οι επιλογές που έχεις είναι άπειρες. Βλέπεις το Car Wrapping δεν αφορά μόνο το ολικό βάψιμο του αυτοκινήτου. Μπορείς να «ντύσεις» ακόμα και ένα μέρος του, όπως την οροφή, το καπό, τους καθρέπτες ή την μπροστινή μάσκα. Δεν είναι τυχαίο το ότι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά «ντυσίματα» που έχουν γίνει και που βλέπεις συχνά σε φωτογραφίες, προέρχονται από τοπικές αλλαγές. Εξάλλου, ακόμα και οι αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν αρκετές τέτοιες δοκιμές σε νέα τους μοντέλα. Είναι της μόδας, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από το γεγονός πως πολλοί είναι οι σταρ παγκόσμιας φήμης που έχουν… ντυμένο αυτοκίνητο.

Δες πως γίνεται η διαδικασία στο παρακάτω βίντεο

«Σκεπάζεις» το εργοστασιακό χρώμα και παράλληλα το προστατεύεις
Το Car Wrapping έχει και πολλά επιπλέον οφέλη. Ένα από αυτά, είναι και το ότι αν βαρεθείς το χρώμα που έχεις επιλέξει, μπορείς να το αφαιρέσεις, κρατώντας το εργοστασιακό ή τοποθετώντας νέες μεμβράνες διαφορετικών αποχρώσεων. Το σημαντικότερο όμως, είναι το ότι το χρώμα του αυτοκινήτου σου δεν παθαίνει τίποτα. Αντιθέτως, προστατεύεται κιόλας! Επιπλέον, κυκλοφορεί στην αγορά και μία ειδική μεμβράνη, η οποία είναι διάφανη και η λειτουργία της είναι να προστατεύει το εργοστασιακό χρώμα, από τις γρατζουνιές και την φυσική φθορά.

Το βαρέθηκες; Το αλλάζεις όποτε θέλεις!
Το καλό με τις μεμβράνες είναι ότι δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς ποτέ! Αυτό συμβαίνει γιατί σε σχέση με την μπογιά, οι μεμβράνες μπορούν να αντικατασταθούν ανα πάσα στιγμή. Αν κάποια στιγμή βαρεθείς ή δεν θέλεις να έχεις τις μεμβράνες στο αυτοκίνητό σου και θέλεις να επιστρέψεις στο εργοστασιακό χρώμα, το κάνεις χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο χρώμα. Γενικότερα με την προϋπόθεση ότι οι μεμβράνες έχουν τοποθετηθεί με τον κατάλληλο τρόπο, η διάρκεια ζωής τους είναι τρία περίπου χρόνια. Ωστόσο αν κάποια στιγμή θέλεις να αλλάξεις, μπορείς να το κάνεις αμέσως, χωρίς να προκαλέσεις κάποιο πρόβλημα στο εργοστασιακό χρώμα.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός