Ο Μaster στα χρώματα και προϊόντα περιποίησης

3403 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις εγκαταστάσεις της Master Color θα βρείτε χρώματα και προϊόντα περιποίησης για το αυτοκίνητο. Παράλληλα διαθέτει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία κάνει την δουλειά του πιο αποτελεσματική ο σύγχρονος φανοβαφέας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΚΕΚΕΡΗΣ
ΒΛΑΣΣΑΚΙΔΗΣ
Οι γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κ.λπ., είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι που θα σας οδηγήσουν να γυαλίσετε το όχημα σας ή ενδεχομένως να κάνετε επαναφορά χρώματος. Ίσως πρέπει να του κάνετε ένα ολικό βάψιμο, αν τα πράγματα είναι χειρότερα. Σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο επαγγελματία για να σας στο βάψει, ωστόσο για τα χρώματα και για τα κατάλληλα προΪόντα θα χρειαστείτε μία αξιόπιστη επιλογή. Αυτή δεν είναι άλλη από την Master Color του κ. Αποστολοπουλου.   
Καλέστε:  2610342198 &  2610336930

Μεγάλη γκάμα προϊόντων για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία

Στις εγκαταστάσεις της στην Πάτρα, η εταιρία προσφέρει μία πλήρη γκάμα από προϊόντα περιποίησης, συντήρησης ή επιδιόρθωσης του χρώματος του αυτοκινήτου. Αν έχετε απορίες πάνω στο είδος του χρώματος που πρέπει να διαλέξετε, το έμπειρο και εξειδικευμένο πάνω στις βαφές προσωπικό μπορεί να απαντήσει σε όλες. Παράλληλα προσφέρουν και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών.

Εκτός από χρώματα η Master Color προσφέρει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο. Εργαλεία όπως πιστόλια βαφής, αλοιφαδόρους, τροχούς κ.α., όπως επίσης και προϊόντα προστασίας ( μάσκες, γάντια κλπ).                 Καλέστε:  2610342198 &  2610336930

Μάλιστα στις εγκαταστάσεις τους θα βρείτε προϊόντα από τις πιο γνωστές εταιρίες παγκοσμίως όπως η 3M, Akzo Nobel, Dyna, Indasa, Lesonal, Sikkens, Sonax, Smirdex κ.α., τα οποία μπορείτε να τα βρείτε και σε πολύ καλές προσφορές.

Αναφορικά, δείτε με 1 κλίκ τις ειδικές προσφορές που παρέχουν στα προϊόντα της 3M (για φανοποιούς βαφείς):
Θα τα βρείτε και μέσω ίντερνετ

Η Master Color λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα, στο οποίο θα βρείτε όλη την τεράστια γκάμα των προϊόντων. Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα, η οποία ανανεώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ψάχνετε ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, επικοινωνείτε με το έμπειρο προσωπικό, το οποίο είναι έτοιμο να σας βοηθήσει. Η εταιρία παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 24-72 ώρες για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα διαθεσιμότητας

ΜASTER COLOR
Καλέστε:  2610342198 &  2610336930

Δείτε: https://mastercolor.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ