ΝΕΟΣ Κατάλογος - ΤΟP προϊόντων της CHAMAELEON

6401 Επισκέψεις στο άρθρο

Πάνω από 50 χρόνια, ο οίκος Chamaeleon GmbH, προσφέρει προϊόντα που δίνουν ποιοτικές λύσεις στους επαγγελματίες του κλάδου. Με διεθνώς αναγνωρίσιμο σήμα & ποιότητα «Made in Germany», τα προϊόντα Chamaeleon κατακτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά.

SMALTOLIN S.A.
AUTO COLOR - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΝΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ

Το σήμα Chamäleon πρωτοεμφανίστηκε το 1965 στην πόλη Schwerte. Από τότε παράγονται προϊόντα στόκου υψηλής ποιότητας με το χαρακτηριστικό μαύρο-κίτρινο logo. Εκείνη την εποχή, τα προϊόντα Chamäleon προορίζονταν κυρίως για τη γερμανική αγορά και ήταν συνώνυμα της υψηλότερης ποιότητας που θα μπορούσαν να εμπιστευθούν οι επαγγελματίες.

Kοινοποίησε το »


Το 2002 η σειρά με τους στόκους διευρύνθηκε και η προσοχή του οίκου εστιάστηκε στη διεθνή αγορά. Για να γίνει αυτό, η μάρκα Chamäleon ανατέθηκε σε ξεχωριστή εταιρεία με ειδικά καταρτισμένη διοίκηση. Ολα τα προϊόντα στόκου συνέχισαν να παράγονται στην Schwerte και η εταιρεία μπορούσε να εισέλθει σε αγορές του εξωτερικού με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα «Made in Germany». Ως έδρα της νέας εταιρείας επελέγη η Χαϊδελβέργη, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στους ποταμούς Ρήνο και Νέκαρ, λόγω των υποδομών της και των ιδανικών συνθηκών για τις νέες πολιτικές επέκτασης.

Ο οίκος Chamäleon GmbH πέτυχε τους στόχους που είχε θέσει και εδραιώθηκε σε διεθνές επίπεδο με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων φανοποιείας. Το κλειδί της επιτυχίας της νέας εταιρείας είναι η προσφορά ποιοτικών «Made in Germany» προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, σε συνδυασμό με το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών. Στις αρχές του 2013, ο Chamäleon GmbH έλαβε πιστοποίηση ISO 9001:2008 από τον οργανισμό TÜV Thüringen. Έτσι επιβεβαιώνεται η συνεχής του δέσμευση για ποιοτικά προϊόντα και ικανοποιημένους πελάτες. Όλα αυτά έκαναν το μαύρο-κίτρινο σήμα από τη Χαϊδελβέργη μία από τις ηγετικές μάρκες σε πολλές χώρες. Με χαρά συνεχίζουμε την ιστορία μας με εσάς ως συνεργάτη.

Τα τελευταία χρόνια τα προιόντα διατίθενται και στην Ελλάδα με τη συνεργασία της Fornaro Business Agency - www.fornaro.gr

Δείτε το νέο κατάλογο της 
Chamäleon πατώντας εδώ!

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ