Νέα και ειδήσεις αυτού του μήνα από τους κλάδους φανοποιίας-βαφής & περιποίησης

Νέα και ειδήσεις αυτού του μήνα από τους κλάδους φανοποιίας-βαφής & περιποίησης

1922 Επισκέψεις στο άρθρο

Δείτε τα νέα του μήνα από τον κλάδο της φανοποιίας- βαφής και περιποίησης αυτοκινήτου. Τις νέες τάσεις στα χρώματα, αλλά και τα νέα εργαλεία που υπάρχουν στην αγορά, που θα κάνουν την δουλειά του φανοβαφέα ακόμα πιο εύκολη και ακριβής.

HB BODY ABEE
ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΚΕΚΕΡΗΣ

Ο κλάδος της φανοποιίας - βαφής και περιποίησης αυτοκινήτου συνεχώς εξελίσσεται. Νέες τάσεις, καινούριες και καινοτόμες τεχνικές, αλλά και εξελιγμένα μηχανήματα και εργαλεία, αλλάζουν το τοπίο, κάοντας την δουλειά του σύγχρονου φανοβαφέα, πιο ενδιαφέρουσα, εύκολα και συνάμα πιο εξιδεικευμένη.

Ας δούμε μερικές τέτοιες ειδήσεις που έγιναν γωνστές αυτό τον μήνα. 

Κοινοποίησέ το »

McLaren Racing και η AkzoNobel ανανέωσαν και επέκτειναν την πολυετή συνεργασία τους

McLaren Racing και η AkzoNobel ανανέωσαν και επέκτειναν την πολυετή συνεργασία τους

    Η McLaren Racing και η AkzoNobel ανανέωσαν και επέκτειναν την πολυετή συνεργασία τους. Η νέα-πολυετής συμφωνία θα εμβαθύνει την επιτυχημένη 13ετή συνεργασία και θα ανοίξει νέες ευκαιρίες για βιώσιμη ανάπτυξη, τεχνολογική καινοτομία και ανάπτυξη προϊόντων.

    Εκτός από τη συνέχιση ως αποκλειστικός Επίσημος Συνεργάτης της McLaren Racing Coatings Solutions, η εταιρεία είναι πλέον συνεργάτης βιωσιμότητας στην αγωνιστική ομάδα της McLaren – προαναγγέλλοντας την έναρξη μιας πιο ολοκληρωμένης προσέγγισης που έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει κατά πολύ την προμήθεια επιχρισμάτων υψηλής απόδοσης.

    Και οι δύο πλευρές έχουν εντοπίσει μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα διευρύνουν το πεδίο εφαρμογής της στρατηγικής εταιρικής σχέσης προσδίδοντας προστιθέμενη αξία σε πολλούς τομείς. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή τεχνικών διαβουλεύσεων σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, τη διερεύνηση περαιτέρω ευκαιριών καινοτομίας και την ανταλλαγή προσωπικού.

    «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με έναν τόσο μακροχρόνιο και πολύτιμο συνεργάτη, ώστε να πετύχουμε περισσότερα μαζί», λέει ο Patrick Bourguignon, Director Automotive and Specialty Coatings της AkzoNobel. «Η συλλογική μας εστίαση στην αριστεία και την πρωτοποριακή καινοτομία θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε και να προσθέσουμε μια νέα διάσταση στη φόρμουλα επιτυχίας μας.
    «Ανυπομονούμε επίσης να ενσωματώσουμε τη στρατηγική μας -People. Planet. Paint.- καθώς προσπαθούμε να διαδραματίσουμε ενεργό ρόλο στη διαδικασία βιωσιμότητας της McLaren Racing. Όλα έχουν να κάνουν με την αξιοποίηση της εκπληκτικής επιτυχίας που έχουμε μέχρι τώρα και τη διαμόρφωση της συνεργασίας μας για το μέλλον».

    Ο Matt Dennington, Director of Partnerships της McLaren Racing, δήλωσε: "Είναι φανταστικό που ανανεώσαμε και επεκτείναμε τη συνεργασία μας με την AkzoNobel. Ανυπομονούμε να μεταφέρουμε αυτή την καινοτόμο και μακροχρόνια σχέση σε ένα νέο κεφάλαιο, ακολουθώντας μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ανάπτυξη όπου η AkzoNobel θα μας υποστηρίζει στην αποστολή μας να γίνουμε μια πιο βιώσιμη ομάδα».

    Η AkzoNobel και η McLaren ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά το 2008. Έκτοτε, έχουν γίνει πολλές εξελίξεις στην τεχνολογία του χρώματος οι οποίες όχι μόνο συνέβαλαν στις επιδόσεις του αυτοκινήτου της McLaren Formula 1 αλλά συνέβαλαν επίσης στην ανάπτυξη της καινοτομίας και σε άλλους κλάδους.

    Το φετινό μονοθέσιο MCL36 της McLaren F1, πρόκειται να κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου. Οι δοκιμές για τη νέα σεζόν της F1 θα ξεκινήσουν στις 23 Φεβρουαρίου και το πρώτο Grand Prix θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν στις 20 Μαρτίου.
     

    Δίσκος ProFlex Jupiter από την Carsystem

    Δίσκος ProFlex Jupiter από την Carsystem

      Το Carsystem ProFlex Jupiter είναι ένας υπερ-ευέλικτος δίσκος με μαλακό φιλμ, ο οποίος υπόσχεται τέτλειο γυάλισμα σε πολύ μικρό χρόνο.


      Προσφέρει τα εξής οφέλη: 

      •  Υπερ-ευέλικτος φορέας ταιριάζει
      • το σχήμα της επιφάνειας 
      •  Η επιφανειακή δομή είναι απαλά λειασμένη 
      •  Εξαιρετικά λεπτή εικόνα με άμμο 
      •  Μειώστε τον χρόνο γυαλίσματος 

      Επιπλέον, τα οφέλη για εσάς είναι τα εξής: 
      •  Υπερέλικτη βάση προσαρμόζεται τέλεια στην επιφάνεια 
      •  Η επιφανειακή δομή αντιμετωπίζεται εξαιρετικά ευγενικά 
      •  Εξαιρετικά λεπτό μοτίβο άμμου 
      •  Μειώνει τον χρόνο γυάλισμα 

      Καινοτομία στο Car Detailing με τη χρήση ξηρού πάγου - παγοβολής

      Καινοτομία στο Car Detailing με τη χρήση ξηρού πάγου - παγοβολής

        Η Zisimopoulos S.A. φέρνει την καινοτομία στις υπηρεσίες αυτοκινήτου με την ΅'Παγοβολή'' – Dry Ice Cleaning System: Μέθοδος καθαρισμού με την χρήση ξηρού πάγου.

        Ο ξηρός πάγος (dryice) ουσιαστικά είναι διοξείδιο του άνθρακα (CO2) σε συμπιεσμένη, στερεά μορφή. Το CO2 είναι ένα φυσικό, μη τοξικό και άοσμο αέριο, που το χρησιμοποιούν ακόμα και σε ορισμένα αναψυκτικά.

        Η Παγοβολή – Dry Ice Cleaning System είναι μέθοδος καθαρισμού με τη χρήση ξηρού πάγου. Τα σωματίδια του ξηρού πάγου χτυπούν την επικαλυμμένη με ρύπο επιφάνεια σχεδόν με την ταχύτητα του ήχου. Η επικάλυψη ψύχεται έως και -79oC με αποτέλεσμα να συστέλλεται και να σπάει. Τα σωματίδια ξηρού πάγου κατά τη κρούση μετατρέπονται ξανά σε αέριο (διοξείδιο του άνθρακα) και απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα αφήνοντας την επιφάνεια καθαρή.

        Η Παγοβολή – Dry Ice Cleaning System αποτελεί καινοτομία στο χώρο των βιομηχανικών καθαρισμών. Με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να απομακρύνουμε κόλλα, λάδια, λίπη, μαζούτ, σκουριά, κερί, χρώματα κ.α., χωρίς να υποστεί ζημιές η επιφάνεια. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο Car Detailing οσο και στους κινητήρες και τους εσωτερικούς χώρους των αμαξιών.
         
        Πλεονεκτήματα

        •    Δεν αφήνει κατάλοιπα, αφού εξατμίζεται μετά την πρόσκρουση.
        •    Φιλική προς το περιβάλλον (η χρήση της γίνεται χωρίς χημικά πρόσθετα).
        •    Δεν καταστρέφει την επιφάνεια.
        •    Γρήγορα αποτελέσματα.
        •    Εφαρμογή σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

        Η ICS εδώ και 20 χρονιά αναπτύσσει και παράγει μια τεράστια ποικιλία γύρω από μηχανήματα και εξοπλισμό παγοβολής καθώς επίσης παράγει και ξηρό πάγο κορυφαίας ποιότητας. Η συγκεκριμένη εταιρεία δίνει έμφαση στη συνεχή ανάπτυξη νέων καινοτόμων συστημάτων και τεχνολογικών βελτιώσεων, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη κάλυψη των αναγκών όσων επαγγελματιών ασχολούνται καθημερινά με την εφαρμογή της παγοβολής. Η Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ, σε συνεργασία με την ICS φροντίζουμε καθημερινά την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας προκειμένου η εργασία σας να επωφεληθεί πλήρως από την υψηλή ποιότητα και τον σχεδιασμό των συγκεκριμένων μηχανημάτων.

        Πληροφορίες: 210 4324200 - 201
        [email protected] 
        https://zisimopoulos-sa.gr ,         Facebook: https://www.facebook.com/zisimopoulossa.gr

        Led φωτιστικά και πλακάκια από την Spraygun

        Led φωτιστικά και πλακάκια από την Spraygun

          Δύο από τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις στον χώρο της περιποίησης αυτοκινήτων, detailing, εφαρμογής παρμπρίζ, μεμβρανών (wrapping) και όχι μόνο που είναι τα φωτιστικά κυψέλης και τα πλαστικά πλακάκια αποστράγγισης διαθέτει πλέον στην Ελληνική αγορά η εταιρεία Spraygun.

          Τα led φωτιστικά κυψέλης έχουν σαν βασικό χαρακτηριστικό την μεγάλη διάχυση του φωτός επάνω στο αυτοκίνητο, ώστε να είναι καλύτερα αντιληπτά τα προβλήματα στο βερνίκι του αυτοκινήτου και συνάμα να είναι πιο εύκολο να διορθωθούν. Έτσι δεν είναι απαραίτητο να βγει το αυτοκίνητο στον ήλιο για να φανούν οι ατέλειες. Εκτός από την εξαιρετική διάχυση του φωτός, η υψηλή τους ισχύ (ξεκινούν από 65.000 lumen) και το φως των 6500 Kelvin κάνουν την δουλειά του γυαλίσματος αποδοτικότερη και με υψηλότερη ποιότητα. Έτσι με λιγότερο κόπο επιτυγχάνονται καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.

          Επίσης τα πλαστικά πλακάκια που προτείνονται για χώρους πλυντηρίου, φανοβαφείου, detailing αλλά και συνεργείου αυτοκινήτου δίνουν ένα πιο καθαρό δάπεδο, αντιολισθητικό σε νερά και χημικά και προσφέρουν μια πιο ξεκούραστη εμπειρία στην πολύωρη εργασία, εξαιτίας της σχετικής ελαστικότητας που έχουν σε σχέση με τα κλασσικά πλακάκια. Παράλληλα, είναι εύκολα στην τοποθέτηση από μη εξειδικευμένο προσωπικό και είναι κουμπωτά μεταξύ τους, έτσι ώστε να μεταφέρονται πολύ εύκολα σε άλλον χώρο.

          Τέλος ο συνδυασμός των δυο (οροφή-δάπεδο) χαρίζουν μια πιο επαγγελματική αίσθηση στον χώρο που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους πελάτες. Ένας όμορφα διακοσμημένος επαγγελματικός χώρος κερδίζει αυτόματα την εμπιστοσύνη ενός νέου πελάτη στο κατάστημα.

          Πληροφορίες: 23210 22022, e-mail: [email protected] , www.spraygun.grwww.ledwow.gr

          One stop shop για τον Φανοβαφέα, τον Detailer και τον ΅'ψαγμένο'' ιδιώτη!

          One stop shop για τον Φανοβαφέα, τον Detailer και τον ΅'ψαγμένο'' ιδιώτη!

            Στην PAINT HOUSE θα βρείτε τα πιο γνωστά brands υλικών επαναβαφής και εργαλεία που χρειάζεται για να κάνει καλύτερα την δουλειά του ο σύγχρονος φανοβαφέας, ο επαγγελματίας Detailer και ο ΅'ψαγμένος ιδιώτης''!

            Αν το αυτοκίνητό σας έχει γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κ.λπ., τότε θα πρέπει να το γυαλίσετε ή ενδεχομένως να κάνετε επαναφορά χρώματος. Αν τα πράγματα είναι χειρότερα ίσως πρέπει να του κάνετε ένα ολικό βάψιμο. Σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο επαγγελματία για να το βάψει, ωστόσο για χρώματα μία αξιόπιστη επιλογή είναι εκείνα της Paint House.


            Στο κατάστημα της Paint House στο Μενίδι, θα βρείτε μία πλήρη γκάμα από προϊόντα περιποίησης, συντήρησης ή επιδιόρθωσης του χρώματος του. Ιδρύθηκε το 2001 και έχει μακρόχρονη εμπειρία στο εμπόριο χρωμάτων. Επιπλέον συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πλέον εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού, γεγονός που της  δίνει την δυνατότητα να προσφέρει τα πλέον καινοτόμα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές.

            Μάλιστα, αν έχετε απορίες πάνω στο είδος του χρώματος που πρέπει να διαλέξετε, το έμπειρο και εξειδικευμένο πάνω στις βαφές προσωπικό μπορεί να απαντήσει σε όλες. Παράλληλα προσφέρουν και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος,

            Αν είστε επαγγελματίας θα βρείτε και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε

            Εκτός από χρώματα, η Paint House. προσφέρει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο. Εργαλεία όπως πιστόλια βαφής, αλοιφαδόρους, τροχούς κ.α., όπως επίσης και προϊόντα προστασίας ( μάσκες, γάντια κλπ).

            Επίσης τo eshop της εταιρίας, Painthouse.gr, σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε τα προϊόντα που χρειάζεστε με πιο άμεσο και εύκολο τρόπο, να γνωρίσετε, συγκρίνετε και επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσα από την μεγαλύτερη γκάμα κατασκευαστών. Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα, η οποία ανανεώνεται συχνά με νέα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα όποιο προΪόν ψάχνετε ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, επικοινωνείτε με το έμπειρο προσωπικό.

            Κοινοποίησέ το »

            προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

            • AUTO COLOR

              AUTO COLOR

              Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
               2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
            • HB BODY

              HB BODY

              Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
               2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
            • SMALTOLIN S.A.

              SMALTOLIN S.A.

              Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
               210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
            • ΣΚΑΛΚΟΣ

              ΣΚΑΛΚΟΣ

              Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
               2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
            • Akzo Nobel

              Akzo Nobel

              Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
               2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
            • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

              ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

              Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
                2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
            • GOLDEN CARE

              GOLDEN CARE

              Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
               2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
            • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

              ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

              Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
                210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
            • ΚΕΚΕΡΗΣ

              ΚΕΚΕΡΗΣ

              Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
               2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
            • AUTORADO

              AUTORADO

              Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
               6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
            • RS NANOTECHNOLOGY

              RS NANOTECHNOLOGY

              Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
               210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
            • ΛΙΒΑΣ

              ΛΙΒΑΣ

              Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
               2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ