Νέος κατάλογος προϊόντων για την INDASA Abrasives! (vid)

1417 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/4/2021

Θέλετε λίγη μαγεία στο φανοβαφείο σας; Πάρτε στα χέρια σας ένα αντίγραφο του νέου μας καταλόγου και θα φορτώνετε το Workstation Pro σας με τα καλύτερα προϊόντα για προετοιμασία της επιφάνειας σε χρόνο μηδέν!

Ποια είναι η INDASA Abrasives

Με πορεία άνω των 40 ετών πλέον (αφού ιδρύθηκε το 1979) ο οίκος INDASA Abrasives, είναι ένας από τους ηγετικούς κατασκευαστές λειαντικών υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας στην αγορά της Ευρωπαικής Ένωσης.

Με έδρα το Aveiro της Πορτογαλίας, η εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων λείανσης τα οποία παρέχουν σε μία ευρεία γκάμα βιομηχανιών κατασκευήςεπισκευής και συντήρησης τις εξειδικευμένες & ποιοτικές λύσεις που αναζητά η αγορά.

Τα υψηλά πρότυπα που επανατοποθετεί , διαρκώς ψηλότερα,ο οίκος για την ανάπτυξη, την παραγωγή και την  προώθηση των επιστρωμένων λειαντικών, έχουν χαρίσει στην εταιρεία μέσα σε αυτά τα χρόνια την μεγάλη αναγνώριση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η έρευνα και η ανάπτυξη παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαρκή βελτίωση των τεχνικά προηγμένων, υψηλής απόδοσης λειαντικών υλικών. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά  κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες και ορυκτά σμιρίδια με πιστοποίηση FEPA, διασφαλίζοντας έτσι σταθερή απόδοση και αποτελεσματικότητα σε όλη την γκάμα των λειαντικών ανεξαρτήτως κόκκου.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός