Αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής και αποκατάστασης

9315 Επισκέψεις στο άρθρο

Το AUTO REPAIR - ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ αποτελεί ένα Φανοποιείο - Συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

Στο φανοποιείο της AUTO REPAIR - ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ θα συναντήσετε τεχνικούς που θα επισκευάσουν άμεσα το αυτοκίνητο σας. Διαθέτουν εμπειρία χρόνων και φυσικά σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα. 

Διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο με εξελιγμένα μηχανήματα φανοποιίας, ικανά να διορθώσουν οποιαδήποτε ζημιά.  Φυσικά έχει επενδύσει και στο προσωπικό της, το οποίο είναι σωστά επιλεγμένο και άρτια εκπαιδευμένο, γνωρίζοντας όλες τις σύγχρονες τεχνικές. Άλλωστε θεωρεί σημαντική και επενδύει στη συνεχόμενη ενημέρωση και εκπαίδευση των τεχνικών του.    

Επιπλέον ένα από τα χαρακτηριστικά τη επιχείρησης είναι ότι κάνει μόνο αυτά που έχει ζητήσει ο πελάτης και όχι «παραπάνω», χωρίς να του έχει ζητηθεί. Εξηγεί πλήρως τι εργασίες θα κάνει στο αυτοκίνητο, ενώ τα ανταλλακτικά που θα βάλει να είναι σύμφωνα με τις υποδείξεις του πελάτη. Φυσικά δεν λείπουν και οι πρόσθετες παροχές, που εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση.   

Αναλυτικότερα στο φανοποιείο AUTO REPAIR - ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ  θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Φανοποιϊα – Βαφές
  • Μικροεπισκευές
  • Γυάλισμα – Κέρωμα
  • Ασφαλιστική διεκπεραίωση
  • Αυτοκίνητο αντικατάσταση


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΒΑΦΕΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως