Οι ειδικοί στην υδροβαφή

1764 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/1/2021

Η Hydromagic - Υδατόβαφές διαθέτει τεράστια εμπειρία στο χώρο της βαφής και των ανακατασκευών. Χρησιμοποιούν την μέθοδο της υδροβαφής με τα καλύτερα υλικά και τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, για να προσφέρουν το άριστο αποτέλεσμα.

Τι είναι η υδροβαφή;

Στην ουσία πρόκειται για την  μεταφορά ενός προτυπωμένου σχεδίου, όπως carbon, καμουφλάζ, γεωμετρικά σχέδια κ.α., σε ένα αντικείμενο,  χρησιμοποιώντας το νερό. Με απλά λόγια κάθε υλικό σκληρό, που δεν έχει πόρους όπως π.χ.  το γυαλί , το ξύλο, το μέταλλο και όλοι οι τύποι των πλαστικών «βαπτίζονται» στο νερό και αποκτούν όμορφα και περίτεχνα σχέδια. Η υδροβαφή αποτελεί στην ουσία μία μόνιμη εφαρμογή και δεν πρέπει να παρομοιάζεται με τα αυτοκόλλητα ή τις μεμβράνες, ενώ  είναι εξίσου ανθεκτική με τη βαφή.
Στα αυτοκίνητα μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου όπως ζάντες, καθρέφτες, φίλτρα αέρος, τιμόνια κ.α., ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μοτοσυκλέτες, σκάφη και πολλά άλλα καθημερινά αντικείμενα – αξεσουάρ (θήκες κινητών, όπλα, κλπ).

Που θα την βρείτε;

Αν σας ενδιαφέρει η υδροβαφή η Hydromagic - Υδατόβαφές και ο ιδρυτής της Τάκης Ξένος διαθέτει πάνω από 40 χρόνια στον χώρο της βαφής και των ανακατασκευών. Χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά από την προεργασία μέχρι την βαφή και το βερνίκι και έχοντας μία από της μεγαλύτερες βούτες στην ελληνική αγορά θα σας δώσουν χρώμα και σχέδιο σε κάθε επιφάνεια που μπορεί να βυθιστεί σε νερό. Διαθέτουν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για να βάψουν ακόμα και αυτοκίνητα, μηχανές καθώς και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, είτε με την μέθοδο της υδατοβαφής είτε με ακρυλικές βαφές φούρνου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν ανακατασκευές παλιών επιφανειών σε μηχανές, αυτοκίνητα, έπιπλα, διάφορα αντικείμενα κ.α.

HYDROMAGIC - ΥΔΡΟΒΑΦΕΣ
Καλέστε: 2102615746

Δείτε με 1 κλικ: https://hydromagic.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός