Καινοτομία στο Car Detailing με τη χρήση ξηρού πάγου - παγοβολής
Καινοτομία στο Car Detailing με τη χρήση ξηρού πάγου - παγοβολής
  • Καινοτομία στο Car Detailing με τη χρήση ξηρού πάγου - παγοβολής
  • Καινοτομία στο Car Detailing με τη χρήση ξηρού πάγου - παγοβολής

Καινοτομία στο Car Detailing με τη χρήση ξηρού πάγου - παγοβολής

3070 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Zisimopoulos S.A. φέρνει την καινοτομία στις υπηρεσίες αυτοκινήτου με την ‘'Παγοβολή'' – Dry Ice Cleaning System: Μέθοδος καθαρισμού με την χρήση ξηρού πάγου.

PAPADIMITRIOU
ΒΛΑΣΣΑΚΙΔΗΣ

Ο ξηρός πάγος (dryice) ουσιαστικά είναι διοξείδιο του άνθρακα (CO2) σε συμπιεσμένη, στερεά μορφή. Το CO2 είναι ένα φυσικό, μη τοξικό και άοσμο αέριο, που το χρησιμοποιούν ακόμα και σε ορισμένα αναψυκτικά.

Η Παγοβολή – Dry Ice Cleaning System είναι μέθοδος καθαρισμού με τη χρήση ξηρού πάγου. Τα σωματίδια του ξηρού πάγου χτυπούν την επικαλυμμένη με ρύπο επιφάνεια σχεδόν με την ταχύτητα του ήχου. Η επικάλυψη ψύχεται έως και -79oC με αποτέλεσμα να συστέλλεται και να σπάει. Τα σωματίδια ξηρού πάγου κατά τη κρούση μετατρέπονται ξανά σε αέριο (διοξείδιο του άνθρακα) και απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα αφήνοντας την επιφάνεια καθαρή.

Η Παγοβολή – Dry Ice Cleaning System αποτελεί καινοτομία στο χώρο των βιομηχανικών καθαρισμών. Με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να απομακρύνουμε κόλλα, λάδια, λίπη, μαζούτ, σκουριά, κερί, χρώματα κ.α., χωρίς να υποστεί ζημιές η επιφάνεια. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο Car Detailing οσο και στους κινητήρες και τους εσωτερικούς χώρους των αμαξιών.
 
Πλεονεκτήματα

•    Δεν αφήνει κατάλοιπα, αφού εξατμίζεται μετά την πρόσκρουση.
•    Φιλική προς το περιβάλλον (η χρήση της γίνεται χωρίς χημικά πρόσθετα).
•    Δεν καταστρέφει την επιφάνεια.
•    Γρήγορα αποτελέσματα.
•    Εφαρμογή σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Η ICS εδώ και 20 χρονιά αναπτύσσει και παράγει μια τεράστια ποικιλία γύρω από μηχανήματα και εξοπλισμό παγοβολής καθώς επίσης παράγει και ξηρό πάγο κορυφαίας ποιότητας. Η συγκεκριμένη εταιρεία δίνει έμφαση στη συνεχή ανάπτυξη νέων καινοτόμων συστημάτων και τεχνολογικών βελτιώσεων, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη κάλυψη των αναγκών όσων επαγγελματιών ασχολούνται καθημερινά με την εφαρμογή της παγοβολής. Η Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ, σε συνεργασία με την ICS φροντίζουμε καθημερινά την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας προκειμένου η εργασία σας να επωφεληθεί πλήρως από την υψηλή ποιότητα και τον σχεδιασμό των συγκεκριμένων μηχανημάτων.

Πληροφορίες: 210 4324200 - 201
[email protected] 
https://zisimopoulos-sa.gr ,         Facebook: https://www.facebook.com/zisimopoulossa.gr
 

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ