Πλήρης γκάμα προϊόντων βαφής αυτοκινήτου

1927 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο κατάστημα του κ. Κοντέλη θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την βαφή του αυτοκινήτου σας.

SMALTOLIN S.A.
AUTO COLOR - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΝΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ
Αν έχετε γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κ.λπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσετε το όχημα σας ή ενδεχομένως να κάνετε επαναφορά χρώματος. Αν τα πράγματα είναι χειρότερα ίσως πρέπει να του κάνετε ένα ολικό βάψιμο. Σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο επαγγελματία για να σας στο βάψει, ωστόσο για χρώματα μία αξιόπιστη επιλογή είναι εκείνα του καταστήματος του κ. Κοντέλη Γιώργου. 

Το κατάστημα του κ. Κοντέλη προσφέρει μοναδικές λύσεις για το Αυτοκίνητο, τη Μοτοσυκλέτα και το Σκάφος διαθέτοντας προϊόντα βαφής, επισκευής, περιποίησης, φροντίδας, προστασίας. Φυσικά και τα απαραίτητα εργαλεία.                  Καλέστε: 2106981785

Καλύπτει κάθε ανάγκη βαφής-περιποίησης. Διαθέτει μεγάλη γκάμα σε χρώματα, βερνίκια, αστάρια, εργαλεία βαφής και πάσης φύσης προϊόντα Βάφης & Επισκευής Αυτοκινήτων (μα και Οικοδομής). Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της επιχείρησης εστιάζει στην ποιότητα και στις πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
 
Αν έχετε απορίες πάνω στο είδος του χρώματος που πρέπει να διαλέξετε, το έμπειρο και εξειδικευμένο πάνω στις βαφές προσωπικό μπορεί να απαντήσει σε όλες.

ΚΟΝΤΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Καλέστε: 2106981785
Δείτε με 1 κλικ: https://paint-store-1562.business.site/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ