Η CRC - Auto Paint στην Αργυρούπολη είναι μία σύγχρονη επιχείρηση που προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες φανοποιίας - βαφής αυτοκινήτων.

Ποιοτική παροχή υπηρεσιών φανοποιϊας - βαφής

4317 Επισκέψεις στο άρθρο

Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, βασικό μέλημα της CRC - Auto Paint  στην Αργυρούπολη είναι η ουσιαστική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη. Στις εγκαταστάσεις της μπορείτε να λάβετε άριστες υπηρεσίες φανοποιίας – βαφής αυτοκινήτων, αλλά και διεκπαιρέωσης ζημιών.

Το Φανοποιείο – Βαφείο αυτοκινήτων CRC - Auto Paint στην Αργυρούπολη, λειτουργεί από το 2012 σε έναν χώρο που διαθέτει φούρνο και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Νικόλαος Κρομύδας, δραστηριοποιείται στο χώρο των βαφών και της φανοποιϊας ήδη από το 2000.

Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχόμενη συνεργασία με κορυφαία ονόματα στο χώρο του αυτοκινήτου, οι ασυναγώνιστες τιμές και η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση συνθέτουν το επαγγελματικό προφίλ, το οποίο εμπιστεύονται τόσα χρόνια οι πελάτες της.

Αναλαμβάνουν την διαδικασία για την αποζημίωση απο την ασφαλιστική σας και μπορούν να σας προσφέρουν αυτοκίνητο αντικατάστασης για το διάστημα εργασιών αποκατάστασης του οχήματός σας.
 
 Η CRC - Auto Paint διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιεί αξιόπιστα προϊόντα για να προσφέρει το άριστο αποτέλεσμα.


Στο φανοβαφείο CRC - Auto Paint μπορούν να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες που δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και το καλό, ποιοτικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας παράλληλα φιλικές σχέσεις και μετέπειτα συνεργασίες που κρατάνε για καιρό.
 
Οι υπηρεσίες της CRC Paint:
  • Φανοποιεία - Βαφές
  • Συγκολλήσεις πλαστικού - αλουμινίου
  • Service A/C
  • Διεκπεραίωση αποζημίωσης
  • Προετοιμασία προς πώληση
  • Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης
 
Επισκευή αυτοκινήτου με έμφαση στην λεπτομέρεια
Η εταιρεία εξειδικεύεται σε τοπικές και ολικές βαφές ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ή χρώματα του οχήματός σας, χρησιμοποιώντας ποιοτικά χρώματα. Το βαφείο είναι πλήρως εξοπλισμένο, με φούρνο νέας τεχνολογίας για νεροδιάλυτα χρώματα με σύστημα αναρρόφησης σκόνης.

Το φανοποιείο μπορεί να φέρει εις πέρας εργασίες αποκατάστασης ζημιών και ανακατασκευές παντός τύπου οχήματος. Είναι επανδρωμένο με σύγχρονα εργαλεία όπως καλίμπρα, μετρικό σύγκρισης αποστάσεων, ηλεκτρόποντα, mig, ηλεκτρικά εργαλεία και μεγάλη γκάμα τραβηχτικών εργαλείων για την άψογη αποκατάσταση των ζημιών. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι άριστης ποιότητας και πάντοτε φιλικά προς το περιβάλλον.

Δείτε ένα μέρος της εξαιρετικής δουλειάς τους. Στο παρκάτω βίντεο πραγματοποιήθηκε γενική βαφή σε ένα Alfa Romeo 156.Στόχος τους είναι η ικανοποίηση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών  δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ