Ποιοτική παροχή υπηρεσιών φανοποιϊας

2191 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/1/2021

Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, βασικό μέλημα της CRC PAINT είναι η ουσιαστική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη.

 
Το Φανοποιείο – Βαφείο αυτοκινήτων CRC - Auto Paint στην Αργυρούπολη, λειτουργεί από το 2012 σε έναν χώρο που διαθέτει φούρνο και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Νικόλαος Κρομύδας, δραστηριοποιείται στο χώρο των βαφών και της φανοποιϊας ήδη από το 2000.

Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχόμενη συνεργασία με κορυφαία ονόματα στο χώρο του αυτοκινήτου, οι ασυναγώνιστες τιμές και η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση συνθέτουν το επαγγελματικό προφίλ, το οποίο εμπιστεύονται τόσα χρόνια οι πελάτες της CRC Paint.

Αναλαμβάνουν την διαδικασία για την αποζημίωση απο την ασφαλιστική σας και μπορούν να σας προσφέρουν αυτοκίνητο αντικατάστασης για το διάστημα εργασιών αποκατάστασης του οχήματός σας.
                                                                                  Καλέστε: 2109917703

Στο φανοβαφείο CRC - Auto Paint μπορούν να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες που δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και το καλό, ποιοτικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας παράλληλα φιλικές σχέσεις και μετέπειτα συνεργασίες που κρατάνε για καιρό.
 
Οι υπηρεσίες της CRC Paint:
 
Επισκευή αυτοκινήτου με έμφαση στην λεπτομέρεια
Η εταιρεία εξειδικεύεται σε τοπικές και ολικές βαφές ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ή χρώματα του οχήματός σας, χρησιμοποιώντας ποιοτικά χρώματα. Το βαφείο είναι πλήρως εξοπλισμένο, με φούρνο νέας τεχνολογίας για νεροδιάλυτα χρώματα με σύστημα αναρρόφησης σκόνης.

Το φανοποιείο μπορεί να φέρει εις πέρας εργασίες αποκατάστασης ζημιών και ανακατασκευές παντός τύπου οχήματος. Είναι επανδρωμένο με σύγχρονα εργαλεία όπως καλίμπρα, μετρικό σύγκρισης αποστάσεων, ηλεκτρόποντα, mig, ηλεκτρικά εργαλεία και μεγάλη γκάμα τραβηχτικών εργαλείων για την άψογη αποκατάσταση των ζημιών. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι άριστης ποιότητας και πάντοτε φιλικά προς το περιβάλλον.

Στόχος τους είναι η ικανοποίηση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών  δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
 
Δωρεάν εκτίμηση εργασιών

Η CRC Paint σας δίνει τη δυνατότητα ύστερα από επικοινωνία μαζί τους, να λάβετε μια οικονομική εκτίμηση για τις εργασίες που επιθυμείτε, πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.
 
CRC AUTO PAINT
Καλέστε: 2109917703
Δείτε: https://crc-autopaint.gr/
Ακολουθήστε: CRC κέντρο επισκευής αυτοκινήτου 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός