Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Πρωτοπόροι του PDR στην Ελλάδα !

2090 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Dent-master είναι η πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στις μικροεπισκευές χωρίς βαφή ! Με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, εφαρμόζει με δεξιοτεχνία το Επαναστατικό Σύστημα PDR. Έτσι εσείς έχετε: ταχύτητα, οικονομία & ποιότητα επισκευής.

HB BODY ABEE
SMALTOLIN S.A.
Επισκευή οποιασδήποτε ζημιάς του αυτοκινήτου σου 
Η Dent Master εξειδικεύεται στην επισκευή ζημιών από χαλαζόπτωση καθώς και ζημιών παρκαρίσματος. Από το 2014 δραστηριοποιείται και στην πώληση  εργαλείων και μηχανημάτων PDR καθώς και στην εξειδικευμένη μικροφανοποιία.
Επιπλέον, παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή στην Ελβετία σε διάφορους τομείς της επισκευής αυτοκινήτων με κύριο τομέα το PDR με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Dent-master.gr & της Betag Innovation Swiss.

Στόχος της Dent Master είναι η παροχή ποιοτικών και οικονομικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της δεδομένης της μεγάλης γνώσης αλλά και βαθιάς εμπειρίας της εταιρείας στον τομέα των επισκευών οχημάτων χωρίς βαφή.

Είναι επισκευαστές & όχι αντικαταστάτες !

Όλοι έχουν ακούσει για την μέθοδο PDR, πόσοι όμως εμπιστεύονται τους ειδικούς σε αυτή την μέθοδο να επισκευάσουν το αυτοκίνητο τους; Οι top experts της Dent Master εξηγούν γιατί πρέπει να γίνεται επισκευή και όχι αντικατάσταση στις μικρές ζημιές, αλλά και πως το PDR εξελίσσεται σε Small Damage Repair.
Ο κος Αντρέας Μαράκης, ιδρυτής της Dent Master, μία από τις πρώτες εταιρείες στη χώρα μας, που ειδικεύεται στη συγκεκριμένη μέθοδο. Φυσικά για να καταφέρει να γίνει ένας top expert, χρειάστηκαν αρκετά χρόνια εκπαίδευσης, που περιελάμβαναν εντατικά σεμινάρια στην Αμερική, Ελβετία, Λιθουανία με άπειρες ώρες πρακτικής εξάσκησης.

Το 2009 ίδρυσε την Dent Master, η οποία ειδικεύεται στην επισκευή ζημιών από χαλαζόπτωση καθώς και ζημιών παρκαρίσματος, ενώ αφιερώνει μεγάλο μέρος της ζωής του, στην ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο, όντας συνεργάτης της Betag Innovation Swiss.
 
Ο ίδιος δέχτηκε να μιλήσει στο Auto Τρίτη για την πορεία του στο χώρο, για το ποιο είναι κατά την γνώμη του το μέλλον στην φανοποιεία αλλά και στις μικρoεπισκευές, όπως επίσης και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική φανοποιεία.  
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη πατώντας ΕΔΩ

 

Παρέχουν ολοκληρωμένη εργασία παροχής υπηρεσιών

 • Εγγυημένη εργασία ολικής επαναφοράς όλων των βαθουλωμάτων, που υπέστη το όχημα σας, είτε από σφοδρή Χαλαζόπτωση, είτε από καθημερινά Μικροατυχήματα.
 • Χρησιμοποιεί άρτιο προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να επαναφέρει στην αρχική του μορφή το χτυπημένο όχημά σας.
 • Διαθέτει πολυετή πείρα, συγχρονισμό, λογικές τιμές, εγγύηση εργασιών, επαγγελματισμό, χρονοδιάγραμμα εργασιών, δεοντολογία εταιρείας, πληρωμή μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.
 • Επαναφέρουν το αυτοκινητό σας στην αρχική τους μορφή με Ταχύτητα (από 10` έως 2 ώρες για μια μέση λακκούβα), οικονομία (έως και 80% της συμβατικής επισκευής), 100% ποιότητα επισκευής, χωρίς να επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύηση κτλ. Όλο το πλαίσιο της επισκευής ολοκληρώνεται χωρίς βάψιμο, φλόγιστρα, στόκους, καθώς και διάφορα άλλα τα οποία μειώνουν σημαντικά την αξία του αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε να τους στείλετε και εσείς με ένα email 2-3 φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες του βαθουλώματος, ώστε να μπορέσουν εκτιμώντας την ζημιά σας να σας ενημερώσουν, με οικονομική προσφορά.

Οι υπηρεσίες της Dent Master απευθύνονται σε:
 • Ιδιώτες
 • Ασφαλιστικές εταιρείες
 • Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων
 • Εταιρείες ενοικίασης & χρονομίσθωσης αυτοκινήτων
 • Logistics αυτοκινήτων

Παρακάτω παρατίθενται έργα που έχει αναλάβει η εταιρεία.
2009:
Eπισκευή περίπου 200 οχημάτων στη PEUGEOT & NISSAN Kαβάλας
2009: Eπισκευή περίπου 200 οχημάτων στο κατάστημα Β.Π (καταιγίδα Ν.Μάκρης)
2010: Eπισκευή περίπου 75 οχημάτων στο εργοστάσιο της RENAULT, France
2010: Eπισκευή περίπου 3000 οχημάτων στους τελωνειακούς χώρους της Μαγούλας Αττικής
2011: Eπισκευή περίπου 300 οχημάτων σε Αυστρία, Πολωνία (Ford), Ελβετία.
2012: Eπισκευή περίπου 350 οχημάτων Στην Ελβετία (Zurich , VSSC)
2012: Eπισκευή περίπου 4000 οχημάτων στους τελωνειακούς χώρους της Μαγούλας Αττικής.
2012: Συνεργασία με RepPro Swiss για την επισκευή ζημιών χαλαζόπτωσης στην Eλβετία (AMAG SWISS)
2013: Επισκευή 250 οχημάτων στην Ελβετία
2013-2014: Eπισκευή περ. 400 οχημάτων σε Ελβετία, Γερμανία (Τrier, Stuttgart)
2014: Eπισκευή περίπου 800 οχημάτων σε συνεργασία με την RepPro Swiss σε Gent-Anwerpen, Belgium.
2014: Αποκλειστική αντιπροσώπευση των εργαλείων και μηχανημάτων της BETAG INNOVATION σε Ελλάδα & Κύπρο .

DENT MASTER
Καλέστε:  2109609001
Δείτε με 1 κλικ: https://dent-master.gr/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • KD ENGINEERING

  KD ENGINEERING

  Η KD Engineering στα Σπάτα διαθέτει πολυετή τεχνογνωσία, στο service, στη βελτίωση και μετατροπή των οχημάτων με εξειδικευση στα Opel,Peugeot,Citroen.
   2106635997 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ