Πρωτοπόροι του PDR στην Ελλάδα !

1284 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/1/2021

Η Dent-master είναι η πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στις μικροεπισκευές χωρίς βαφή ! Με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, εφαρμόζει με δεξιοτεχνία το Επαναστατικό Σύστημα PDR. Έτσι εσείς έχετε: ταχύτητα, οικονομία & ποιότητα επισκευής.

Επισκευή οποιασδήποτε ζημιάς του αυτοκινήτου σου 
Η Dent Master εξειδικεύεται στην επισκευή ζημιών από χαλαζόπτωση καθώς και ζημιών παρκαρίσματος. Από το 2014 δραστηριοποιείται και στην πώληση  εργαλείων και μηχανημάτων PDR καθώς και στην εξειδικευμένη μικροφανοποιία.
Επιπλέον, παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή στην Ελβετία σε διάφορους τομείς της επισκευής αυτοκινήτων με κύριο τομέα το PDR με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Dent-master.gr & της Betag Innovation Swiss.

Στόχος της Dent Master είναι η παροχή ποιοτικών και οικονομικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της δεδομένης της μεγάλης γνώσης αλλά και βαθιάς εμπειρίας της εταιρείας στον τομέα των επισκευών οχημάτων χωρίς βαφή.

Είναι επισκευαστές & όχι αντικαταστάτες !

Όλοι έχουν ακούσει για την μέθοδο PDR, πόσοι όμως εμπιστεύονται τους ειδικούς σε αυτή την μέθοδο να επισκευάσουν το αυτοκίνητο τους; Οι top experts της Dent Master εξηγούν γιατί πρέπει να γίνεται επισκευή και όχι αντικατάσταση στις μικρές ζημιές, αλλά και πως το PDR εξελίσσεται σε Small Damage Repair.
Ο κος Αντρέας Μαράκης, ιδρυτής της Dent Master, μία από τις πρώτες εταιρείες στη χώρα μας, που ειδικεύεται στη συγκεκριμένη μέθοδο. Φυσικά για να καταφέρει να γίνει ένας top expert, χρειάστηκαν αρκετά χρόνια εκπαίδευσης, που περιελάμβαναν εντατικά σεμινάρια στην Αμερική, Ελβετία, Λιθουανία με άπειρες ώρες πρακτικής εξάσκησης.

Το 2009 ίδρυσε την Dent Master, η οποία ειδικεύεται στην επισκευή ζημιών από χαλαζόπτωση καθώς και ζημιών παρκαρίσματος, ενώ αφιερώνει μεγάλο μέρος της ζωής του, στην ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο, όντας συνεργάτης της Betag Innovation Swiss.
 
Ο ίδιος δέχτηκε να μιλήσει στο Auto Τρίτη για την πορεία του στο χώρο, για το ποιο είναι κατά την γνώμη του το μέλλον στην φανοποιεία αλλά και στις μικρoεπισκευές, όπως επίσης και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική φανοποιεία.  
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη πατώντας ΕΔΩ

 

Παρέχουν ολοκληρωμένη εργασία παροχής υπηρεσιών

  • Εγγυημένη εργασία ολικής επαναφοράς όλων των βαθουλωμάτων, που υπέστη το όχημα σας, είτε από σφοδρή Χαλαζόπτωση, είτε από καθημερινά Μικροατυχήματα.
  • Χρησιμοποιεί άρτιο προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να επαναφέρει στην αρχική του μορφή το χτυπημένο όχημά σας.
  • Διαθέτει πολυετή πείρα, συγχρονισμό, λογικές τιμές, εγγύηση εργασιών, επαγγελματισμό, χρονοδιάγραμμα εργασιών, δεοντολογία εταιρείας, πληρωμή μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.
  • Επαναφέρουν το αυτοκινητό σας στην αρχική τους μορφή με Ταχύτητα (από 10` έως 2 ώρες για μια μέση λακκούβα), οικονομία (έως και 80% της συμβατικής επισκευής), 100% ποιότητα επισκευής, χωρίς να επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύηση κτλ. Όλο το πλαίσιο της επισκευής ολοκληρώνεται χωρίς βάψιμο, φλόγιστρα, στόκους, καθώς και διάφορα άλλα τα οποία μειώνουν σημαντικά την αξία του αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε να τους στείλετε και εσείς με ένα email 2-3 φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες του βαθουλώματος, ώστε να μπορέσουν εκτιμώντας την ζημιά σας να σας ενημερώσουν, με οικονομική προσφορά.

Οι υπηρεσίες της Dent Master απευθύνονται σε:
  • Ιδιώτες
  • Ασφαλιστικές εταιρείες
  • Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων
  • Εταιρείες ενοικίασης & χρονομίσθωσης αυτοκινήτων
  • Logistics αυτοκινήτων

Παρακάτω παρατίθενται έργα που έχει αναλάβει η εταιρεία.
2009:
Eπισκευή περίπου 200 οχημάτων στη PEUGEOT & NISSAN Kαβάλας
2009: Eπισκευή περίπου 200 οχημάτων στο κατάστημα Β.Π (καταιγίδα Ν.Μάκρης)
2010: Eπισκευή περίπου 75 οχημάτων στο εργοστάσιο της RENAULT, France
2010: Eπισκευή περίπου 3000 οχημάτων στους τελωνειακούς χώρους της Μαγούλας Αττικής
2011: Eπισκευή περίπου 300 οχημάτων σε Αυστρία, Πολωνία (Ford), Ελβετία.
2012: Eπισκευή περίπου 350 οχημάτων Στην Ελβετία (Zurich , VSSC)
2012: Eπισκευή περίπου 4000 οχημάτων στους τελωνειακούς χώρους της Μαγούλας Αττικής.
2012: Συνεργασία με RepPro Swiss για την επισκευή ζημιών χαλαζόπτωσης στην Eλβετία (AMAG SWISS)
2013: Επισκευή 250 οχημάτων στην Ελβετία
2013-2014: Eπισκευή περ. 400 οχημάτων σε Ελβετία, Γερμανία (Τrier, Stuttgart)
2014: Eπισκευή περίπου 800 οχημάτων σε συνεργασία με την RepPro Swiss σε Gent-Anwerpen, Belgium.
2014: Αποκλειστική αντιπροσώπευση των εργαλείων και μηχανημάτων της BETAG INNOVATION σε Ελλάδα & Κύπρο .

DENT MASTER
Καλέστε:  2109609001
Δείτε με 1 κλικ: https://dent-master.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός