Σύγχρονη μονάδα επισκευής και επαναβαφής αυτοκινήτων

1306 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/2/2021

Το «Service Mr. France» σας προσκαλεί στη σύγχρονη μονάδα επισκευής και επαναβαφής αυτοκινήτων που διαθέτει, η οποία δικαίως βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών, όσον αφορά στον τομέα της φανοποιίας.

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και η τεχνογνωσία των συνεργατών της, την αναδεικνύουν ως αξιόπιστη λύση στα προβλήματα φανοποιίας. Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον αντιρρυπαντικές μονάδες βαφής, εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών σας και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του. Όπως και σε όλους τους τομείς με τους οποίους καταπιάνονται οι συνεργάτες της, έτσι και στη φανοποιία βασικό ρόλο παίζουν και οι οδηγίες του κατασκευαστή, οι οποίες ακολουθούνται κατά γράμμα, ώστε να καλύπτονται οι εργοστασιακές προδιαγραφές.

Επειδή δεν είναι όλες οι ζημιές σοβαρές, η Mr. France έχει αναπτύξει το σύστημα «Smart Repair»! Για μικροζημιές και μικροεπισκευές, οι συνεργάτες της φροντίζουν να μην χαραμίσουν ούτε τον χρόνο σας, αλλά ούτε τα χρήματά σας, προσφέροντάς άμεση επαναφορά της ζημιάς. Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για όλες τις σύγχρονες μορφές υδατοδιαλυτών βαφών και προσφέρουν εγγύηση 12 μηνών, τόσο για τα ανταλλακτικά, όσο και για την εργασία.

Χαμηλώνει το κόστος από την τιμή της αποκατάστασης της ζημιάς, χωρίς να μειώνει την ποιότητα της επισκευής.

Η Mr. France το πετυχίανει έχοντας εντοπίσει πιστοποιημένους οίκους εναλλακτικών ανταλλακτικών, τα οποία προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές, ώστε να σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε, εξηγώντας διαφορές, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Θα βρείτε PDR & έξτρα υπηρεσίες

Για την επισκευή μικροχτυπημάτων π.χ. χαλαζόπτωση,λακκούβες μικροατυχήματων στην Mr. France χρησιμοποιούν την επαναστατική μέθοδο Paintless Dent Repair που δεν απαιτεί βαφή παγκοσμίως γνωστή ως PDR SYSTEM.

Επιπλέον, αναλαμβάνει την επισκευή ή την αντικατάσταση του γρύλου των ηλεκτρικών παραθύρων και έτσι εξυπηρετείστε ολοκληρωμένα χωρίς να χρειαστεί, γι' αυτό το λόγο να πάτε το αυτοκίνητό σας σε άλλο συνεργείο.


Τέλος προσφέρει και γυάλισμα - κέρωμα  με γραπτή εγγύηση 5 ετών για τη βαφή, 2 ετών για τη φανοποιεία και 1 έτους για τις επισκευές και τα ανταλλακτικά (service & φανοποιεία).

MR FRANCE 
Καλέστε: 
2109400318
Δείτε με 1 κλικ: https://mrfrance.gr/services/fanopiia-aftokiniton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός