Τop expert υδροβαφής & περιποίησης!

1222 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/3/2020

H Hydrographic Design by Stavridis είναι ένας από τους ειδικούς στον τομέα της υδροβαφή στην Ελλάδα. Διαθέτει πλήρη τεχνογνωσία πάνω στην συγκεκριμένη τεχνική και εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα! Προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες βαφής και περιποίησης του αυτοκινήτου!

 
Τι είναι η υδροβαφή;

H νέα μόδα στις βαφές αυτοκινήτων είναι η υδροβαφή. Στην ουσία πρόκειται για την  μεταφορά ενός προτυπωμένου σχεδίου, όπως carbon, καμουφλάζ, γεωμετρικά σχέδια κ.α., σε ένα αντικείμενο,  χρησιμοποιώντας το νερό. Με απλά λόγια κάθε υλικό σκληρό, που δεν έχει πόρους όπως π.χ.  το γυαλί , το ξύλο, το μέταλλο και όλοι οι τύποι των πλαστικών «βαπτίζονται» στο νερό και αποκτούν όμορφα και περίτεχνα σχέδια. Η υδροβαφή αποτελεί στην ουσία μία μόνιμη εφαρμογή και δεν πρέπει να παρομοιάζεται με τα αυτοκόλλητα ή τις μεμβράνες, ενώ  είναι εξίσου ανθεκτική με τη βαφή.


Στα αυτοκίνητα μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου όπως ζάντες, καθρέφτες, φίλτρα αέρος, τιμόνια κ.α., ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μοτοσυκλέτες, σκάφη και πολλά άλλα καθημερινά αντικείμενα – αξεσουάρ (θήκες κινητών, όπλα, κλπ). Καλέστε: 2744065182 

`Aριστη τεχνογνωσία! Πληθώρα σχεδίων!
 
H Hydrographic Design by Stavridis βρίσκεται στο Λουτράκι Κορινθίας και ειδικεύεται πάνω σε αυτή τη νέα τεχνική βαφής. Ο ιδρυτής της, κ. Κώστας Σταυρίδης, ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του βήματα το 2009, ντύνοντας οχήματα όλων των τύπων με την προσωπική πινελιά των ιδιοκτητών τους. Καλέστε: 2744065182 

Μετά από αρκετές ώρες σεμιναρίων και πρακτικής σε εκατοντάδες αυτοκίνητα, είναι σε θέση να προσφέρει αξιόλογα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας πρωτότυπα σχέδια. Έτσι λοιπόν έχει καταφέρει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού, έχοντας σύγχρονο εξοπλισμό και μεγάλο αριθμό σχεδίων.
 
Το εξειδικευμένο (πάνω στις βαφή και περιποίηση των αυτοκινήτων) προσωπικό της εταιρίας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα και από άλλες υπηρεσίες όπως:
  • Αμμοβολή
  • Γυάλισμα - Κέρωμα
  • Επισκευή και βαφή ζαντών
  • Θερμοβαφή
  • Ξεθάμπωμα - Γυάλισμα φαναριών
  • Συγκόλληση σπασμένων πλαστικών Auto - Moto 
  • Φούσκωμα φτερών αυτοκινήτου
Open as usual
Όπως οι περισσότερες εταιρίες του κλάδου, έτσι και η Hydrographic Design by Stavridis παραμένει ανοιχτή, συνεχίζοντας να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών, έχοντας πάντα ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια και την προστασία πελατών και προσωπικού της.

HYDROGRAPHIC DESIGN - ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ
Καλέστε: 2744065182 

Δείτε με 1 κλικ: https://hydrographic.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός