Χρώματα & Προιόντα. Για TOP περιποίηση!

1304 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/2/2020

Στην Colormania θα βρεις χρώματα και προϊόντα περιποίησης για το αυτοκίνητο. Παράλληλα και όλα τα απαραίτητα εργαλεία με τα οποία κάνει την δουλειά του πιο αποτελεσματική ο σύγχρονος φανοβαφέας.

 
Αν έχεις γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κ.λπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσεις το όχημα σου ή ενδεχομένως να κάνεις επαναφορά χρώματος. Αν τα πράγματα είναι χειρότερα ίσως πρέπει να του κάνεις ένα ολικό βάψιμο. Σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο επαγγελματία για να στο βάψει, ωστόσο για χρώματα μία αξιόπιστη επιλογή είναι εκείνα της Colormania.  Καλέστε: 210-2581402 

Στις καινούριες τους εγκαταστάσεις στις Αχαρνές τα στελέχη της Colormania, προσφέρουν μία πλήρη γκάμα από προϊόντα περιποίησης, συντήρησης ή επιδιόρθωσης του χρώματος του αυτοκινήτου ( ή του σκάφους, μηχανής, ποδηλάτου, μηχανήματος, ταμπέλας  κλπ).

Αν έχεις απορίες πάνω στο είδος του χρώματος που πρέπει να διαλέξεις, το έμπειρο και εξειδικευμένο πάνω στις βαφές προσωπικό μπορεί να απαντήσει σε όλες. Μάλιστα αν είσαι επαγγελματίας, με την βοήθεια του φασματογράφου, θα σου φτιάξουν αμέσως την απόχρωση που θέλεις και για οποιαδήποτε επιφάνεια (αλουμίνιο, μέταλλο, ανοξείδωτο, μπρούτζο, γυαλί, pvc, plexiglass, ξύλο, τσιμέντο, πλακάκι κλπ).

Παράλληλα προσφέρουν και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών.

Αν είσαι επαγγελματίας βρίσκεις και τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι

Εκτός από χρώματα η Colormania προσφέρει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο. Εργαλεία όπως πιστόλια βαφής, αλοιφαδόρους, τροχούς κ.α., όπως επίσης και προϊόντα προστασίας ( μάσκες, γάντια κλπ).

COLORMANIA
Καλέστε: 210-2581402 
Δείτε: http://www.colormania.gr/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΒΑΦΕΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός