Χρώματα και προϊόντα για ένα σύγχρονο Φανοβαφείο!

2358 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην CAR PAINT CENTER θα βρείτε χρώματα και προϊόντα περιποίησης για το αυτοκίνητο. Παράλληλα και όλα τα απαραίτητα εργαλεία με τα οποία κάνει την δουλειά του πιο αποτελεσματική ο σύγχρονος φανοβαφέας.

DENT MASTER - ΜΑΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (AUTO EXPERT)

Αν έχετε γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κ.λπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσετε το όχημα σου ή ενδεχομένως να κάνετε επαναφορά χρώματος. Αν τα πράγματα είναι χειρότερα ίσως πρέπει να του κάνετε ένα ολικό βάψιμο. Σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο επαγγελματία για να σας στο βάψει, ωστόσο για χρώματα μία αξιόπιστη επιλογή είναι εκείνα της CAR PAINT CENTER - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Π ΙΚΕ. 

Είναι μια σύγχρονη εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτου, με έδρα το Περιστέρι.. Λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια και απευθύνεται ταυτόχρονα στους επαγγελματίες του χώρου αλλά και στους ιδιώτες, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, εργαλείων και accessories για το αυτοκίνητο. PPG, Max Mayer, Car System, Sata, Rupes είναι μόνο μερικά από τα brands προϊόντων που θα συναντήσεις στον μοντέρνο, μεγάλο και όμορφο χώρο του.

Παράλληλα προσφέρουν και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών.

CAR PAINT CENTER - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Π ΙΚΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 95, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ