Υψηλής ποιότητας πλυντήρια πιστολιών βαφής

2237 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ θα βρείτε πλυντήρια πιστολιών βαφής των εταιριών B-Tec-Anest Iwata και Express. Αποτελούν την ιδανική λύση για την συντήρηση των εργαλείων του σύγχρονου φανοποιού

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
AUTO COLOR - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΝΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ

Η εταιρεία Ζησιμόπουλος S.A. είναι μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες στον κλάδο του εξοπλισμού φανοποιίων. Δεν είναι τυχάιο άλλωστε ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με την διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει στην εύρεση καινοτόμων πιστολιών βαφής και στην σύναψη συνεργασιών με μεγάλες και έμπιστες εταιρείες.

Kοινοποίησε το »

Πέρα από τα πιστόλια βαφής, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μπορείτε να βρείτε και μεγάλη ποικιλία σε πλυντήρια πιστολιών βαφής. Συγκεκριμένα διαθέτει τα πλυντήρια πιστολιών βαφής B-Tec-Anest Iwata και Express, τα οποία χαρακτηρίζοντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και την ανθεκτική κατασκευή τους. Είναι κατάλληλα για προϊόντα διαλύτου ή νερού και είναι η ιδανική λύση για την συντήρηση των πιστολιών βαφής.

Πατήστε εδώ για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων.

Λίγα λόγια για την Ζησιμόπουλος ...

Η εταιρία Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ εδρεύει στο Πέραμα από το 1985, και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί και να καταξιωθεί στο χώρο του εμπορίου μηχανημάτων βαφής – αμμοβολής και υδροβολής.

Από το 2010 έχουν μεταφερθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους στο ΒΙΟ.ΠΑ Σχιστού όπου λειτουργεί εξουσιοδοτημένο service & χώρος επιδείξεων.

Βρείτε τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα αμμοβολής, μηχανήματα βαφής, μηχανήματα βαφής airless και μηχανήματα υδροαμμοβολής που ανταποκρίνονται στις δικές σας απαιτήσεις.

Οι οίκοι που αντιπροσωπεύονται από την εταιρία είναι οι εξής:

GRACO BVBA:

Συστήματα βαφής και μεταφοράς υγρών, αεροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα airless, ηλεκτροστατικής βαφής, κατάλληλα για βαφές εγκαταστάσεων, κτιρίων ή μεταλλικών κατασκευών, βιομηχανίες, ναυτιλία καθώς και βιοτεχνίες επίπλων.

CLEMCO ΙΝΤΕRNATIONAL GMBH:

Συστήματα αμμοβολής από τον κορυφαίο κατασκευαστή στον κόσμο για καθαρισμό μεταλλικών κατασκευών, παλαιού σκυροδέματος, παλαιών επιχρισμάτων, σωληνώσεων εξωτερικά και εσωτερικά και οποιoνδήποτε επιφανειών με τον πιο οικονομικό και γρήγορο τρόπο.

ANEST IWATA ITALIA SRL:

Επαγγελματικά πιστόλια βαφής και αντλίες airless που καλύπτουν μεγάλη γκάμα εφαρμογών σε βιομηχανία, φανοποιία, επιπλοποιία.

Επίσης αντιπροσωπεύουν τους οίκους:

Devilbiss: πιστόλια βαφής

Auarita: πιστόλια βαφής

ΤST Sweden: προστατευτικός εξοπλισμός υδροβολής υψηλής πίεσης

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική επαφή, λειτουργεί υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Η Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ είναι επίσημη αντιπρόσωπος της Graco για προϊόντα του Maritime στην Ελλάδα.


ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ S.Α.
Καλέστε: 
2104324200
Δείτε:   https://zisimopoulos-sa.gr/

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ