Ecoκίνηση

    16283 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η ECOΚΙΝΗΣΗ διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, στις οποίες εργάζεται άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο είναι πλήρως ενημερωμένο, έχοντας παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια, ενώ οι μηχανικοί της έχουν την απαραίτητη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

    Συγκεκριμένα, η ECOΚΙΝΗΣΗ προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

    • Εγκατάσταση υγραεριοκίνησης
    • LPG κινητήρα με 3 χρόνια εγγύηση
    • Εγκατάσταση αεριοκίνησης
    • Συντήρηση LPG & CNG
    • Συντήρηση αυτοκινήτου
    • Συντήρηση AC
    • KTEO
    • Ελαστικά
    Υγραεριοκίνηση (LPG) με 3 Χρόνια Εγγύηση Κινητήρα
    Τώρα και οικονομικά και ξένοιαστα χιλιόμετρα, με την νέα παροχή Τριετούς Εγγύησης Για Την Καλή Λειτουργία Του Κινητήρα σας, μετά την τοποθέτηση ενός συστήματος υγραεριοκίνησης (LPG) στο κατάστημα μας.
    Χωρίς επιπλέον χρεώσεις, ανεξαρτήτων χιλιομέτρων και χρονολογίας αυτοκινήτου, σας παρέχουμε 3 Χρόνια Εγγύηση για τον Κινητήρα σας από την ημερομηνία τοποθέτησης του συστήματος υγραεριοκίνησης και όχι από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.
    Έτσι τώρα θα μπορείτε να απολαύσετε την οικονομία της υγραεριοκίνησης (LPG) ξένοιαστα, απαλλαγμένοι από το άγχος πιθανών προβλημάτων. Οι τεχνικοί της ECOΚΙΝΗΣΗ θα είναι δίπλα σας για να λύσουν την οποιαδήποτε απορία σας.

    Εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης (LPG)
    Υγραεριοκίνηση (LPG) με την καλύτερη αναλογία απόσβεσης-τιμής και ξοικονόμηση έως και 50% στις μετακινήσεις.
    Με την όλο αυξανόμενη τιμή της βενζίνης, αλλά και την αυξανόμενη ρύπανση, η ιδέα για πιο οικονομικές αλλά και πιο οικολογικές διαδρομές, έχει οδηγήσει ένα μεγάλο μέρος των οδηγών ανά τον κόσμο στην τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης. Αυτό έχει συμβεί διότι τα συστήματα αυτά μπορούν να αποφέρουν μείωση στο κόστος μετακίνησης έως και 50% αλλά και μείωση των ρύπων του αυτοκινήτου κατά 30%.
    Για να είστε σίγουροι πως η μετατροπή αυτή θα είναι επιτυχημένη θα πρέπει να επιλέξετε ένα συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Η 5ετής παρουσία της εταιρείας  ECOΚΙΝΗΣΗ στο χώρο του υγραερίου τους έχει δώσει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να είναι βέβαιο πως θα σας φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
     
    ECOΚΙΝΗΣΗ
    Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 14, Ηλιούπολη Αττικής
    Τηλέφωνο: 210 97 34 811

    Kοινοποίησε το »

    coral gas
    MASTER DIRECT

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)