ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
10 λόγοι που ξεχωρίζει το ΠΕΑΚ BOSCH DIESEL CENTER
10 λόγοι που ξεχωρίζει το ΠΕΑΚ BOSCH DIESEL CENTER
  • 10 λόγοι που ξεχωρίζει το ΠΕΑΚ BOSCH DIESEL CENTER
  • 10 λόγοι που ξεχωρίζει το ΠΕΑΚ BOSCH DIESEL CENTER

10 λόγοι που ξεχωρίζει το ΠΕΑΚ BOSCH DIESEL CENTER

2302 Επισκέψεις στο άρθρο

-Εμπειρία 61 χρόνων στη συντήρηση και επισκευή συστημάτων τροφοδοσίας πετρελαίου
-Ειδικός μηχανολογικός εξοπλισμός και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό
-'Αμεση εξυπηρέτηση (στοκ εξαρτημάτων – online σύνδεση με την Bosch)
-Κινητό συνεργείο, εγγυήσεις, ιστορικό επισκευών

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΗΛ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Π. & Α. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε.

Πολύχρονη παρουσία στην αγορά

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας του diesel, από τη μηχανική αντλία μέχρι τη σημερινή ηλεκτρονική της μορφή, το ΠΕΑΚ BOSCH DIESEL CENTER είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια στην Ελλάδα, μετρώντας ήδη 61 χρόνια (από το 1963) δραστηριοποίησης στον κλάδο συντήρησης & επισκευής συστημάτων τροφοδοσίας πετρελαίου, καθώς και επισκευής αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών.
Το 1989 μάλιστα έγινε το πρώτο BOSCH DIESEL CENTER της Αττικής, ενώ απέκτησε επιπλέον εξουσιοδότηση από την DELPHI (πρώην LUCAS) και την DENSO. Μέσα στα επόμενα χρόνια, οι εξουσιοδοτήσεις εμπλουτίστηκαν με τα εργοστάσια της STANADYME και της VDO/SIEMENS.  
 

Ειδικός μηχανολογικός εξοπλισμός και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό

Καταρτισμένο γύρω από όλα τα συστήματα diesel και ενημερωμένο πάνω σε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και στη χρήση συσκευών διάγνωσης & δοκιμαστηρίων ελέγχου, το προσωπικό του ΠΕΑΚ BOSCH DIESEL CENTER αποτελείται από μηχανικούς άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους, οι οποίοι δίνουν την κατάλληλη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα του συστήματος τροφοδοσίας.
Με 20 τεχνικούς συνολικά, οι οποίοι διαρκώς ενημερώνονται παρακολουθώντας σεμινάρια πάνω σε εξειδικευμένα συστήματα, το προσωπικό του ΠΕΑΚ BOSCH DIESEL CENTER είναι πάντοτε έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών.
 

'Αμεση εξυπηρέτηση (στοκ εξαρτημάτων – online σύνδεση με την Bosch)

Το δοκιμαστήριο αντλιών ΠΕΑΚ BOSCH DIESEL CENTER στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα 1.500 τ.μ., πλήρως ανακαινισμένο, με χώρους αναμονής πελατών, αίθουσα λογιστηρίου, συνεργείο αυτοκινήτων και πετρελαιοτεχνικά εργαστήρια εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως:
-Δοκιμαστήρια μπεκ
-Διαγνωστικές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας (BOSCH, DELPHI)
-Αντλίες CR, PLD, UIS,EUI
-Δοκιμαστήριο μπεκ Common Rail – CRI PC – Hartridge
-Τουρμπίνες
-Συνεργείο τοποθέτησης περιοριστών ταχύτητας
-Εμβολοφόρες και περιστροφικές αντλίες
Να αναφερθούν εδώ ενδεικτικά δυο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα από τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει το ΠΕΑΚ: το SMARTDETOX και το MTBR.
Το SMARTDETOX είναι μια οικολογική συσκευή εσωτερικού καθαρισμού κινητήρων, ενώ πρόκειται για τη μοναδική συσκευή εσωτερικού καθαρισμού που κάνει για όλους τους τύπους κινητήρων εσωτερικής καύσης ανεξάρτητα από το καύσιμο που χρησιμοποιούν.
Χρησιμοποιείται σε κάθε είδους όχημα, όπως μικρά επιβατικά αυτοκίνητα, μεσαία και μεγάλα φορτηγά, μηχανές θαλάσσης με μικρά ή μεγαλύτερα πλοιάρια, αγροτικά μηχανήματα, μοτοσικλέτες κ.ο.κ.   
Το SMARTDETOX κατασκευάζεται από τον οίκο KDIESEL στην Ιταλία και είναι μία συσκευή νέας τεχνολογίας απλή, ασφαλής και οικονομική στη χρήση, που χρησιμοποιεί αποσταγμένο νερό το οποίο μετατρέπει σε οξυδρογόνο και καθόλου χημικά, κάτι που ευνοεί την προστασία του περιβάλλοντος. Πρόκειται επί της ουσίας για ένα μείγμα που επιδρά σε όλα τα σημεία του κινητήρα, όπου δημιουργείται άνθρακας, διαλύοντάς τον με αποτέλεσμα την ελεύθερη κυκλοφορία του μείγματος του καυσίμου και συνεπώς την καλύτερη και οικονομικότερη λειτουργία του. Έπειτα η συσκευή προχωρά στον καθαρισμό ακόμη πιο δύσκολων εξαρτημάτων όπως τα συστήματα EGR, FAP, κλπ.
Αντίστοιχα το MTBR είναι ένα δοκιμαστήριο υψηλής πίεσης έως 2.800 bar (EU6), που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τις σύγχρονες απαιτήσεις των συστημάτων τροφοδοσίας και το οποίο αφενός είναι πιστοποιημένο από την VDO, αφετέρου είναι συμβατό με όλους τους κατασκευαστές (High Pressure Fuel Systems). Δουλειά του είναι να ελέγχει όλους τους νέους τύπους εγχυτήρων (μπεκ) και αντλιών όλων των κατασκευαστών (SIEMENS VDO, BOSCH, DENSO, DELPHI, L΄ORANGE σε DIESEL) που έχουν εφαρμογές σε αυτοκίνητα (ΙΧ-ΤΑXI-VAN), φορτηγά, λεωφορεία, αγροτικά μηχανήματα, μηχανήματα έργου, μηχανές θαλάσσης, Η/Ζ κλπ.

Επιπλέον ειδικεύεται στο να πραγματοποιεί όλες τις εξειδικευμένες μετρήσεις για αξιόπιστους ελέγχους και επισκευές των συστημάτων τροφοδοσίας, καθώς και τις κωδικοποιήσεις αυτών.
 

Κινητό συνεργείο, εγγυήσεις, ιστορικό επισκευών

Χρήσιμο για εργασία μηχανουργείου, με παροχή εγγύησης ανταλλακτικών και εργασιών, σύμφωνα με τους όρους των εργοστασίων κατασκευής. Στις υπηρεσίες, συμπεριλαμβάνεται η διάγνωση βλαβών, η χρήση πλήρους μηχανολογικού εξοπλισμού & CLEANROOM, μηχανήματα ηλεκτρονικής ζυγοστάθμισης turbo και μια τεράστια γκάμα αντλιών, μπεκ και τουρμπινών ανακατασκευής με σύστημα COREVALUE- επιστροφής  των παλιών -  για πιο οικονομικές και ταχύτερες επισκευές.
 

Μεγάλος χώρος επισκευής diesel οχημάτων

Για κάθε χρήση, με ηλεκτρολογικές και μηχανικές εργασίες (αλλαγή ιμάντων -  φίλτρων - προθερμαντήρων - service κινητήρων κλπ) , σύμφωνα με τις οδηγίες-πρωτόκολλα των κατασκευαστών, η ΠΕΑΚ διακρίνεται για την πληρότητα των εγκαταστάσεών της.
Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, έχει αναπτύξει μεγάλες συνεργασίες με πελάτες που διαθέτουν εταιρικούς στόλους οχημάτων (βιομηχανίες, εταιρείες εμπορίας, ΔΕΚΟ, μεταφορικές εταιρείες κατασκευαστικές εταιρείες κ.α.).
Αναφορικά με το αυξημένο ενδιαφέρον που υπάρχει τα τελευταία χρόνια πάνω στην επισκευή των αυτοκινήτων diesel ιδιωτικής και επαγγελματικής χρήσης, οι πελάτες κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις της Π.Ε.Α.Κ έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά για όλες τις εργασίες που χρειάζεται το όχημά τους, καθώς και για όλες τις εναλλακτικές λύσεις που ενδεχομένως υπάρχουν. 
Από τη διάγνωση βλαβών που αποτελεί το 50 % σήμερα μιας ποιοτικής και επιτυχημένης επισκευής, μέχρι τις διαγνωστικές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας (Bosch–Delphi – VDO / SIEMENS  - DENSO), η ΠΕΑΚ προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το εύρος που σχετίζεται με τον έλεγχο και την επισκευή τόσο των πετρελαιοκινητήρων όσο και των υπόλοιπων συστημάτων τους. 

Αποθήκες με την μεγαλύτερη γκάμα και διαθεσιμότητα εξαρτημάτων

Συγκεκριμένα, διαθέτει αποθήκες 500 τ.μ. με μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες και τύπους κινητήρων diesel, κάτι το οποίο καθιστά αυτόματα τα περισσότερα ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα μειώνοντας έτσι δραστικά το χρόνο επισκευής του οχήματος.  
 

ON LINE σύνδεση με τις κεντρικές αποθήκες της BOSCH με δυνατότητα αποστολής express σε 24 ώρες

Είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος BOSCH για τα συστήματα τροφοδοσίας diesel, ενώ διαθέτει online συστήματα παραγγελιών με χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
 

Κινητό συνεργείο

Με δυνατότητα επεμβάσεων & επισκευών εκτός έδρας, αλλά και παροχή τεχνικής βοήθειας σε συνεργεία & τεχνικές εγκατάστασης εταιρειών.
 

Τμήμα εγγυήσεων

Η επιχείρηση παρέχει εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών στα εργοστάσια BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS, STANADYME, με αντίστοιχη διεκπεραίωση εγγυήσεων, σύμφωνα με τους όρους των εργοστασίων κατασκευής.
 

Σύστημα παρακολούθησης, αναζήτησης και αρχειοθέτησης ιστορικού επισκευών

Για να υπάρχει πλήρης επίγνωση αναφορικά με τις ανάγκες και το ιστορικό του κάθε οχήματος και του κάθε πελάτη.

Σελίδα 2Τι λένε οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την Π.Ε.Α.Κ. BOSCH DIESEL CENTER