KONCARS

    KONCARS

    23868 Επισκέψεις στο άρθρο

    Στην KONCARS μπορείς να τοποθετήσεις αξιόπιστο σύστημα LPG στο αυτοκίνητο σου, όπως επίσης να του κάνεις ένα ολοκληρωμένο service.

    Η  χώρα μας κατέχει την 6η θέση μεταξύ 167 χωρών παγκοσμίως στις τιμές των καυσίμων, πολύ ψηλότερα από κάθε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως είναι λογικό η παγκόσμια άνοδος στην τιμή του πετρελαίου επηρέασε και τις εγχώριες τιμές. Ήδη η βενζίνη και το diesel έχουν πάρει την άνω βόλτα και σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων η αμόλυβδη φτάνει κατά μέσο όρο τα 1,64 ευρώ και το diesel 1,41 ευρώ ανά λίτρο.

    Η τιμή αυτή δεν επηρεάζεται μόνο από τις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Βλέπετε η υψηλή φορολογία στα καύσιμα απογειώνει την τιμή και εξουθενώνει οικονομικά τους Έλληνες οδηγούς. Αλλωστε η χώρα μας βρίσκεται στην θέση των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον υψηλότερο ΕΦΚ.

    Lpg και Cng οι λύσεις εξοικονόμησης!
     Από την άλλη το LPG κοστίζει 0,83 ευρώ ανά λίτρο. Έίναι κατά 50% πιο οικονομικό από την βενζίνη και 20% από το diesel. Επιπλέον με τις καταπληκτικές προσφορές  που υπάρχουν αυτή την περίοδο στην αγορά δίνεται η δυνατότητα αυτό-χρηματοδότησης της εγκατάστασης του ! Η εγκατάσταση δηλαδή κιτ αερίου με δόσεις, οι οποίες υπερκαλύπτονται από το αντίστοιχο μηνιαίο όφελος (από την διαφορά του κόστους κατανάλωσης). Αν υπολογίσεις το παραπάνω σε σχέση με το κόστος εγκατάστασης ενός συστήματος LPG διαπιστώνεις αμέσως ότι η απόσβεση πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από το οποίο αρχίζεις να έχεις καθαρό κέρδος, από τη στιγμή που έχεις «σβήσει» την παραπάνω δαπάνη μετατροπής.

    Ξέρετε τι πρέπει να ελέγχετε και πότε μετά την εγκατάσταση kit υγραερίου; Τι αναλώσιμα πρέπει να αλλάξετε κατά τον περιοδικό έλεγχο; Ποια είναι η σωστή διαδικασία συντήρησης, service αλλά και αντικατάστασης των αναλώσιμων; Διαβάστε πως γίνεται η σωστή συντήρηση του LPG kit σας ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει.

    Αντίστοιχα όπως τα οχήματα πετρελαίου ή βενζίνης, πρέπει να υπόκεινται στα προγραμματισμένα service, που ορίζει ο κατασκευαστής τους, το ίδιο ισχύει και για τα υγραεριοκίνητα. Ο εκάστοτε κατασκευαστής ορίζει τα διαστήματα συντήρησης ανάμεσα στα 10.000, 15.000 και 20.000 χιλιόμετρα.

    Υπάρχουν συγκεκριμένες εργασίες συντήρησης σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, καθώς και συγκεκριμένα αναλώσιμα που πρέπει να αντικαθιστώνται όταν τελειώνει ο «κύκλος ζωής» τους.

    Ο Top Expert εγκαταστάτηης 
    Αν ψάχνεις λοιπόν ένα κατάλληλο συνεργείο για να εγκαταστήσεις ένα αξιόπιστο κιτ υγραερίου, αλλά και για να κάνεις κάθε χρόνο την απαραίτητη συντήρηση, τότε πρέπει να πάς στην KONCARS, η οποία είναι εξειδικευμένη στην τοποθέτηση υγραερίου. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο διακεκριμένες εταιρείες στο χώρο του LPG, όπως η LOVATO και εγγυάται το σωστό και ολοκληρωμένο service του αυτοκινήτου σας με συνέπεια και αξιοπιστία. Επιπλέον, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες φανοποιίας και προετοιμασίας για ΚΤΕΟ.

    KONCARS
    Διεύθυνση: Ερμού 90, Μεταμόρφωση, Αθήνα
    Τηλέφωνο: 21 14035966

    ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    SLR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. (ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ)

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

    Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών