ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. Επίσημος επισκευαστής της Ford Motor Hellas

  2159 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/4/2021

  Η εταιρεία ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. είναι επίσημος επισκευαστής της Ford Motor Hellas και μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Bosch Car Service.

  Η εταιρεία ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. είναι επίσημος επισκευαστής της Ford Motor Hellas και μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Bosch Car ServiceΔιαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.200 τ.μ. στη Χρυσαυγή – Λαγκαδά, μόλις 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τη συντήρηση, την επισκευή και την βελτίωση του επιβατικού και επαγγελματικού αυτοκινήτου σας.

  Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη με γνήσια ανταλλακτικά Ford, αλλά και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών Aftermarket, όλων των γνωστών εταιρειών στο χώρο της αυτοκίνησης.

  Η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. στοχεύει πάντα στο υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και για αυτό δημιούργησε ένα σύγχρονο συγκρότημα επισκευής και συντήρησης, που έχει βασική προτεραιότητα εσάς.

  Με την επίσημη εξουσιοδότηση και την εγγύηση της Ford απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της επίσημης αντιπροσωπείας σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Εμπιστευθείτε το service του αυτοκινήτου σας στην ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. και επωφεληθείτε από τις προσφορές, που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της ή στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford Motor Hellas.

  Επίσημο μέλος του δικτύου BOSCH

   Η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. ανήκει στο δίκτυο Bosch Car Service, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για την ποιότητα των υπηρεσιών του και την άριστη σχέση τιμής – ποιότητας.

  Η εμπειρία της ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν στο service των αυτοκινήτων και η υποστήριξη της από την BOSCH, βοηθά να γνωρίζουν το αυτοκίνητο σας καλά από κάθε πλευρά.

  Από την απλή διάγνωση έως την πιο σύνθετη μηχανική, ηλεκτρονική ή ηλεκτρική επισκευή. Κανείς δεν είναι πιο εξειδικευμένος από την ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν.  για να φροντίσει το αυτοκίνητο σας.

  Τεχνογνωσία

  Η Ομάδα της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. είναι πραγματικά αφοσιωμένη σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Επενδύοντας συνεχώς σε σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές και παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν.  εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς και το όχημα σας. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των μηχανικών της αποδεικνύεται όχι μόνο από την συνεχή επιμόρφωσή τους αλλά κυρίως από τους ευχαριστημένους πελάτες της.

  Πιστοποίηση Διαχείρισης Ποιότητας

  H ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ ISO9001:2015.

  Προστασία Περιβάλλοντος

  Η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. σέβεται έμπρακτα το περιβάλλον και συμβάλλει ενεργά στην προστασία του, εφαρμόζοντας πλήρως την σχετική νομοθεσία.  Η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν., έχοντας ως στόχο τη λειτουργία της σε αρμονία με την κοινωνία και τη φύση, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στα θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ως σύγχρονη και δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, εντάσσει στις επιχειρηματικές της πρακτικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις. Προερχόμενοι από μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περιβαλλοντικά περιοχή, αυτή των λιμνών Κορώνειας και Βόλβης, που έχει χαρακτηριστεί ως Εθνικό Πάρκο,  οι άνθρωποι της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. δεν θεωρούν την περιβαλλοντική διαχείριση απλά ως μία καινοτομία, αλλά ως προτεραιότητα, ανάγκη και υποχρέωση στις ερχόμενες γενιές. Γι` αυτό, για την ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. η αειφόρος ανάπτυξη είναι μονόδρομος. 

  Η δυναμικότητα, υπευθυνότητα και η σημαντική κοινωνική προσφορά της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. έχουν αναγνωριστεί από σημαντικούς κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, με κορυφαία τη βράβευση της, στο πρόσωπο του Γενικού της Διευθυντή κ. Στυλιανό Στάθη, από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων της ΕΝ.ΔΙ.Α.Λ.Ε..

  Παράλληλα η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. ανήκει στο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργείων-βουλκανιζατέρ της ECOELASTIKA και έχει χαρακτηριστεί ως ΕΝΕΡΓΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

  ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν.
  Καλέστε: 
  2394025605

   

  Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός
  Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών